HELLS BELLS THE AC/DC TRIBUTE BAND

moshel

New member
HELLS BELLS THE AC/DC TRIBUTE BAND

Progrock Production גאים להציג 3.6.05 יום שישי שעה 24:00 מועדון הבארבי תל אביב להקת HELLS BELLS מבצעים AC/DC להקת HELLS BELLS הוקמה במיוחד עבור ערב השקת ה DVD הכפול החדש של להקת AC/DC שיצא החודש והוא כרגע ה DVD הנמכר ביותר בעולם המוסיקה. HELLS BELLS מונה חמישה נגנים: רונן דובניקוב - שירה אורי דובניקוב - בס אסף ברק - גיטרה כפיר אוחיון - גיטרה רפי ציגלוב - תופים שמבצעים את השירים של AC/DC בהופעה מטורפת שממחזרת את האנרגיות המטורפות של להקת AC/DC על הבמה משך ההופעה הוא שעה וחצי והחומר כולל שירים מכול תקופות הלהקה ובין השירים תוכלו לשמוע את Highway to hell Back In Black Shook Me All Night Long Live wire HELLS BELLS T.NT ועוד בקיצור בואו לדפוק את הראש עם הרוקנרול הכי טוב שיכול להיות מחיר כרטיס להופעה הוא 50 שקלים בלבד בהזמנה מוקדמת דרך האתר שלי מחיר ללא הזמנה מוקדמת יעלה 60 שקלים בקופת הבארבי אז כדאי ורצוי להכנס לאתר שלי www.progroc.co.il להזמין כרטיסים מראש כול מי שהיה בעבר בהפקות שלנו יודע שההפקות הללו הן הפקות באיכויות מוסיקליות הכי טובות שיכולות להיות ראו ערב מחווה למלמלסטיין ערב מחווה ל DREAM THEATER וערב המחווה ללהקת RUSH MosheL

the witch 282

New member
למושל ביקורת (רק בונה) על האירוע

אני הייתי באירוע של מפלצות הרוק. בלאק שאבת וריאיינבו היו ממש נחמד. אבל הוריה היפ היה ממש הגזמה. אני לא באה בטענות ! להיפך ! יש לי ביקורת בונה... חלק מהקהל הלך, חלק דיבר וחלק שיחק בסלולארי באותו זמן. חוצמזה שגם אחרי ההפסקה נשארו רק חצי מהקהל. ושוב, זו ביקורת בונה !!! הקטע של המי היה מקסים אבל לד זפלין אלה היו שירים לא ממש מוצלחים ועדיף שירים מוכרים אבל מקוריים מאשר שירים פחות טובים מקוריים. ההופעה של דיפ פרפל הייתה קטע וירטואוזי אחד גדול. אהבתי את הסוף עם הגיטרות.... :) אבל לא היה עדיף לבחור קטע מהתקופה המוקדמת שלהם ? המוכרת יותר? בכל אופן נהנתי והביקורת פה היא רק כדי לעזור לך להתפתח ולא להכעיס אותך !

השליחים בבארבי כ"ס 27.5.05

השליחים יצדיעו לשתי להקות הרוק הגדולות בכל הזמנים "סגול כהה" ו"לד זפלין" בבארבי כ"ס ביום שישי 27.5.05 שעה 22.00. את המופע תפתח להקת BURN במחווה ללהקות RAINBOW, WHITESNAKE ועוד... פרטים מלאים על ההופעה באתר שלנו.

ולמחרת (28.5) בכפר מנחם

השליחים בליל 4 אגדות הרוק יצדיעו ללהקות "פינק פלויד", "לד זפלין", "סגול כהה" ו"הדלתות" בכפר מנחם בדרום ביום שבת 28.5.05 שעה 22.00.

היכונו!! "הביטלס" מגיעים!! 22.6.05

קונצרט רוק אדיר. "צוותא" ת"א, יום ד', 22.6.05 שעה 21.00. שלוש שעות עם כל להיטי "החיפושיות" מכל האלבומים ועוד קלאסיקות בלתי נשכחות משנות ה-60'. בהשתתפות: להקת הכיסוי מס' 1 של "החיפושיות" MAGICAL MYSTERY TOUR, שתיקח אותכם למסע קסם אל שדות תות לנצח משנת 1963 ועד שנת 1970, ותארח את להקת הקאוורים מס' 1 בארץ "שליחי הבלוז" האגדית, במיטב להיטי "החיפושיות", "האבנים המתגלגלות", "החיות", "הקינקס", "הקצפת", "פרוקול הארום", "הדלתות", "האבות והאמהות", "זאב הערבות" ורבים אחרים... שתי להקות פצצה במופע אחד - אל תחמיצו!! עקב הביקוש העצום הצפוי לאירוע, מומלץ להכין כרטיסים מראש. כרטיסים במחיר 110 ש"ח באגף המרכזי של האולם ו-100 ש"ח באגפים וביציע. כרטיסים במשרד "קסטל" טל' 03-6045000. פרטים נוספים באתר שלנו. לרכישת כרטיסים באינטרנט לחץ כאן.

למעלה