Helloween - The Legacy

Judass

New member
Helloween - The Legacy

2005 - SPV התלבטתי מאד אם להזמין את האלבום הזה ,בעיקר כי די נמאס לי מהם מאז מאסטר אוף דה רינגס. בסוף (כרגיל) נפלתי והיזמנתי. האלבום הוא "כפול" ,די מגוחך בהתחשב בעובדה שכל המוזיקה נכנסת בדיסק אחד,אבל לא נורא זה מוכר טוב יותר (וגם אפשר לבקש יותר כסף) כמו השם קיפר. The King For A 1000 Years די מפתיע ששיר באורך כזה פותח את האלבום , אבל ואללה מתאים! שיר מצויין ,מגוון ועם הרבה מעברים ,האלווין טהור, לדריס קול טוב ,אומנם לא כמו לקישקה ,אבל מתאים. אותי השיר הפתיע, כמעט ברמה של האופוסים שלהם של פעם,פרט לפיזמון השמח אחלה שיר. The Invisible Man שיר טוב , בסגנון של האלבומים האחרונים אבל עדיין עובד , בעיקר בגלל העיבוד המקצועי. Born On Judfment Day שיר גרוע ומיותר לחלוטין , אין מה לפרט. Pleasure Drone יפה יפה , מלודי וכבד , מיד טמפו ועם רגש , אהבתי מאד , מרענן. Mrs God זה מה שניקא קומיק אינטרלוד (או שסתם שוב מפילים את האשמה של הכל על האישה
) , שיר חמוד. Silent Man שיר עם נושא קשה , האלאווין של האלבומים האחרונים אבל עם הרבה רגש ומשתלב טוב. Occasion Avenue מה אגיד ומה אומר , הפתעה מוחלטת , אחד השירים הכי טובים שלהם אי פעם. כבד כבד , כסחני ברמת הד בנגינג פראי , דאריס מגוון בשירה, יש פה הכל , טמפו איטי כבד , כיסוחים,שינויי מלודי , הכנסות ספיד מלודי ,מעברים , סימפוניות , יש הערכה לדריס על כתיבתו , מ-ע-ו-ל-ה. Light The Universe בלדה בסגנון אלבומי הסולו של דריס, שירה בשני קולות כשהאורחת היא קנדיס נייט (אישתו הצעירה של בלקמור). שיר טוב. Do You Know What You Are Fighting For קצת גרוב , קצת זפלין , האמת סתם שיר , מילא היה קצת שבירת הסגנון של הדיסק אבל השיר פשוט גרוע. Come Alive שיר סתמי בסגנון האלווין אחרונים,אפשר לוותר. The Shade In The Shadow שיר האלאוויני טיפוסי אבל עשוי טוב ,הדגש על רגש ומלודיה , שיר טוב. Get It Up טוב ווקי צריך להפסיק לכתוב ,גם השיר הזה מיותר לחלוטין לא גרוע כמו שני הקודמים אבל ממש לא מציעה. My Life For One More Day שיר האללוין , טיפוסי מאד , מלודי ומהיר , מה ש84768146812748147 להקות אחרות עדיין מחקות,אבל נעשה בליטוש הלאוויני אופייני , שיר טוב. לסיכום , אם זורקים כמה שירים ועושים דיסק אחד באורך טוב יכול היה להיות דיסק מצויין. עדיין אותי הוא הפתיע לטובה , דיסק טוב , בהחלט כדאי לנסות. Judas

Musta Susi

New member
בקשר לMrs. God - ../images/Emo45.gif

כי זה השיר היחיד שאני מכיר משם

למעלה