איך אפשרת לראות התנהגות? ועוד של עצמך? ניח ניח =] ברכה באה
M mirrra New member 9/8/05 #31 עליי? ולמה בדיוק? אני רואה את ההתנהגות שלי טוב מאוד, ולא מתחרטת על שומדבר [לפחות לא בקטעים שקשורים אליך.] אז אני מדברת איתך :] *מדברת*
עליי? ולמה בדיוק? אני רואה את ההתנהגות שלי טוב מאוד, ולא מתחרטת על שומדבר [לפחות לא בקטעים שקשורים אליך.] אז אני מדברת איתך :] *מדברת*
D double O S New member 7/8/05 #12 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo96.gif ואמ.. זהו
ק קרניjack New member 7/8/05 #15 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ספרי קצת על עצמך! אני קרן, בת 17.... תקראי בבקשה את כללי הפורום (הם נמצאים במאמרים), השתלבות נעימה
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ספרי קצת על עצמך! אני קרן, בת 17.... תקראי בבקשה את כללי הפורום (הם נמצאים במאמרים), השתלבות נעימה
ע ענת ריאן New member 8/8/05 #29 ברוכה הבאה! אני ענת ויש ךי אולסטאר חדש. ואני מתלהבת ממהו. וקראתי לשמאלי ספונג'בוב ולימני פטריק. נכון שזה לא עושה אותי תינוקית?
ברוכה הבאה! אני ענת ויש ךי אולסטאר חדש. ואני מתלהבת ממהו. וקראתי לשמאלי ספונג'בוב ולימני פטריק. נכון שזה לא עושה אותי תינוקית?
ד דני ירדני New member 10/8/05 #34 אז ככהה תודה לכולםםםםםם וב כמה פרטים עלייי אני ירדן...ירדנה בת 15<עוד מעט וחודשיים... > אוהבת לשמוע רוק ישראלי..היהודים כנסיית השכל אביב גפן אינפקתיה שייגעצ.. אוהבת את סימפל פלאן!!!! גוד שארלוט וכ'ו אם יש עוד שאלות.. תשאלו
אז ככהה תודה לכולםםםםםם וב כמה פרטים עלייי אני ירדן...ירדנה בת 15<עוד מעט וחודשיים... > אוהבת לשמוע רוק ישראלי..היהודים כנסיית השכל אביב גפן אינפקתיה שייגעצ.. אוהבת את סימפל פלאן!!!! גוד שארלוט וכ'ו אם יש עוד שאלות.. תשאלו