Hello

AeroTom

New member
Hi Vic. Welcome

Damn right they rocks... Feel free to tell us about yourself and your favorite Aerosmith albums\songs or whatever you want. ותרגישי חופשי להתעניין,לדבר ולשאול כל דבר בנוגע ללהקה הכי טובה שיש... ברוכה הבאה.

SaintJohn

New member
ברוכבא, ויק../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אני מקווה שתהנה אצלנו כאן בפורום. נשמח אם תספר לנו קצת עליך - איזה שירים של אירוסמית' אתה הכי אוהב, איזה אלבומים יש לך שלהם, כמה זמן אתה כבר שומע אירוסמית', וכל מה שבא לך לספר לנו עליך
מקווה לראות אותך כאן כמה שיותר!

NastiAlla

New member
ויקה :)))))))))))))))))))))))))

ברוך הבא :)) אני אלה D: אגב, פיפל, לויק יש היום יומולדת.. איזה עיתוי טוב להצטרף
לויקה

AeroTom

New member
"אלה ופיצולי האישיות..."

יש יום שאת לא פותחת בו ניק-ניים חדש?
אני רואה שהפעם זה שילוב שלך ושל נסטיה באותו משתמש.זו היא כותבת על המקלדת עם יד ימין ואת ביד שמאל?
והיא גם די נעלמה לנו...תחזירי אותה לפה.

NastiAlla

New member
אוי ../images/Emo122.gif

שכחתי להחליף את הניק ניים.. וכן, תתפלאו יש באמת ימים שבהם אני לא פותחת כינויים חדשים. D: בכל מקרה.. ברגע שאני אוכל לקום על רגליי נורמלי אני אחזיר את נסטיה לפה [או לפחות אנסה].. שונאת להצטנן, אז מה שאני הולכת בגשם בלי מטריה!? זה עדיין לא סיבה למחלה
..

AeroTom

New member
מזל טוב בנוסף...

עד 120 ואתה מוזמן כמובן לבלות את השנים האלו גם איתנו ולהיכנס ולשוחח יותר על הלהקה שבזכותה אנחנו פה.

FadedV

New member
חחח

תודה :) בכל מקרה אני ויק מירושלים.בן 18.שומע הרבה רוק ומטאל. מנגן בכמה הרכבים וכו'. את ארוסמית אני שומע ממש מזמן.מגיל 13 ככה. הממ אין לי ממש שיר הכי אהוב שלהם.יש הרבה מאד שאני אוהב. וזהו בערך. פורום ממש מגניב :)

AeroTom

New member
היי שקד. טוב לראות אותך פה!

ומקווים לראות כמה שיותר הודעות שלך גם בעתיד...

למעלה