Hello

NimaZ

New member
Hello

Shalom_anashim!ani_po_beilat_vehayom_asiti et habanana harishona sheli! Ani yehola lihtov beanglit. A... Vegam yesh pedofil sheokev aharay! Nishbaat! Pedofil arur!!! Hahaha. Ohevet et koolam! Tata! Tihtevoo tguvot beivrit

בבעעע...לא מסוגלת לקרוא את זה

חחחחח.......אבל הבנתי שעשית את הבננה ה-1-
מזלט

darkman 36

New member
תרגום

שלום אנשים! אני פה באילת והיום עשיתי את הבננה הראשונה שלי! אני יכולה לכתוב באנגלית. אה, וגם יש פדופיל שעוקב אחרי! נשבעת! פדופיל ארור! חהחהחה אוהבת את כולם! טה טה! תכתבו תגובות בעברית

אסִי

New member
בלעע... הלכו לי העיניים. :)

בכל מקרה, אני מקווה שאת נהנית באילת! מפדופילים ארורים אל הבננה! :p יאללה כבר, תחזרי! :)

אסִי

New member
אגב,

אל תשימו אייקונים, כי היא לא תוכל לראות אותם. אולי פשוט תוציאו את האף לאייקון (כמו שאני עשיתי).

אוש7יתי

New member
היי נעמה!!

מזל טוב על הבננה הריאשונה!! תמשיכי להנות ותחזרי מהר!!:) (baaa:p)

Ronush14

New member
נעמונת שליייייייייי :):):)

אני שמחה שכיף לך!! :) ושעשית את הבננה! וכבר אמרתי לך להתרחק מהפדופיל הארור הזה....חחחחחח אוהבת אותך המון!! תמשיכי להנות! וד"ש לדניאל גם! :)

H i L o L a

New member
נעמה :)

איזה כיף לךךך לחשוב על אילת עושה לי טוב.... איזה שווה! בננה זה סבבה! (בערך חרוז) יש אבטיחים בסוף? תתרחקי מפדופילים! אמאלללה ד"ש לדניאל :p

Ronush14

New member
חחחח הם קיבלו אבטיח בארוחת

צהריים! :) ככה דניאל אמרה לי... :)

אסִי

New member
זה בצחוק...

צחקנו על זה בצ'אט כשכל מיני אנשים מוזרים נכנסו לחדר של הצ'אט ו... אהמממ... אהמממ... לא חשוב. בכל מקרה, זו בדיחה ה"פדופיל ארור" הזה.

ט2לולה

New member
נימההה

אני מדברת איתך באסאמאס אבל בכל זאת ממצבבבבבבבבבבב מאמי!?

נעמה!!!!!! משעמם באי סי קיו בלעדייך

ובלי דניאל!!! מקווה שאת נהנית אי שם בדרום!!! תחזרי מהר כי משעמם בלעדייך!!!

Lucy88

New member
נעמההההה ודניאלללל ../images/Emo13.gif

אני מתגעגעת...זה לא יפה לנטוש אותי כשהתחלתי לאהוב אתכן :( אבל נתראה עוד ארבעה ימים! <רחוק מדיייי אני משתגעת פה!> מזל טוב על הבננה!<אני עדיין לא עשיתי> לאב יו

../images/Emo42.gif קצת באיחור אבל לא משנה../images/Emo13.gif

יאי בננה רולז
(לא עשיתי אף פעם אבל אני שבוע הבא נוסעת לאילת ואני אעשה
) תהני ותחזרי מהר

sisty

New member
../images/Emo24.gifנעמולי!!! 3> !!! --->

ארגגג הבנתי שאין לך סמיילים! :( ! אממממ....... תראי לי את הפדופיל אני ארביץ לו!!!!!!! מה חוץ מזה?? מבלה?? זה העיקר
חולההההה עלייך!!! אביטל~סיסטי;)

למעלה