אני התחלתי לראות גם את הסדרה שהייתי בת 15 בערך.. חוץ מזה זה חיוני, כך תוכלי לדעת טוב טוב, איך נגרם איידס חחח הייתי אומרת איך מביאים ילדים לעולם אבל במקרה הזה אין טעם חח..
אני מדמיינת אותך בגיל 17.. החבר שלך רוצה להזדיין ואת עוצמת עיניים כדי להימנע חחחחח... מצחיק. סתם בדוגרי סקס זה הכי חינוכי שיש.. אבל אם את רוצה לגדול להיות פושטקית ועבריינית - תימנעי מסקס וכל מה שקשור אליו עכשיו. תעשי דברים לא חינוכיים ורעים כמו לראות "בלי סודות" או משו... תראי מה יצא מחני נחמיאס! זה מה שאת רוצה?! פושטקית... לכי תעריצי עיפרון... חחחחח... אה והכי חשוב - אל תקחי את ההודעה הזאת ביתר רצינות.. יו קנואו?!
שהיא תיהיה המריה החדשה חחחח ואז אם היא תודיעה את זה לציבור, אנשים עכשיו יטפלו עליה בקשר לקטע הזה של הבתולה, ואז יפסיקו להציק לבריטני על זה חחחח חח סתם רוני.. הכל בצחוק..
אנשים עדיין מציקים לבריטני אז כשהיא אמרה שהיא תיהיה בתולה עד החתונה נכון?? אז אנשים עדיין מקשרים את זה, וכל הזמן מזכירים את זה.. אז לכן אמרתי את זה, דההה ליאורי! נדמה לי שאני יודעת יותר טוב ממך שבריטני לא בתולה! אני אפילו יודעת בת כמה היא הייתה! וגם מה התארי,ך שעה, ויום כי אנחנו מדברות קבוע בטלפון, חח סתם *אשליות* חחחחח אבל את הגיל אני באמת יודעת חחח