hello

VVEE MAN

New member
אז זהו שהם לא שואלים

אם אני רוצה או לא הם אומרים תעשה תיגבורים תעבור מבחן-מוגברת תעשה ולא תעבור או לא תעשה- מב"ט או מב"ר אז אני הולך

skater girI1

New member
תודה =)

המ.. אנ'לא אוהבת את אבריל.. וני לא סקייטרית[פשוט נידלקתי על הדבר הזה עם הגלגלים שאי אפשר להישתלת עליו =/ נו ...סקייט] המ.. הינה פרטים עליי... שם:קטיה,קטיוש,קטיושה,קטי,קטי-קט,קה,קטיקה וזה עוד לא הכול...פשוט בחרו לכם כינוי וזהו... גיל:14 (!!!) המ..... סגנון מוזיקה:פאנק,רוק,מטאל[פשר גם מעורבב =)] המ... עם ת'ם רוצים לדעת עוד משו...תיכתבו או שסתכלו בפרופיל.... אההה והמיקום!: באר שבע =))

skater girI1

New member
חח תודה

המ.. אנ'לא אוהבת את אבריל.. וני לא סקייטרית[פשוט נידלקתי על הדבר הזה עם הגלגלים שאי אפשר להישתלת עליו =/ נו ...סקייט] המ.. הינה פרטים עליי... שם:קטיה,קטיוש,קטיושה,קטי,קטי-קט,קה,קטיקה וזה עוד לא הכול...פשוט בחרו לכם כינוי וזהו... גיל:14 (!!!) המ..... סגנון מוזיקה:פאנק,רוק,מטאל[פשר גם מעורבב =)] המ... עם ת'ם רוצים לדעת עוד משו...תיכתבו או שסתכלו בפרופיל.... אההה והמיקום!: באר שבע =)) והאייסי:333209958,344443828<<<---בזה אני נמצאת יותר...

JACKASS 4 LIFE

New member
יההה....ברוכה הבאה..

את שומעת פאנק? נייס... איזזה להקות? רק לא פופפאנק ממוסחר =\...

skater girI1

New member
פאנק כע... גם רקו ומטאל. ופופ איכס!

אני שומעת: פאנק-סאם41,בלינק182,רוק ומטאל-סליפנוט(!!!),סיסטם,מטאליקה, וסתם להקות שאין לי מושג(רציני) מה הקטיגורה שלהם: דה ראסמוס ובזמן האחרון התחלתי לשמוע קצת מרלין מנסון...(ביגלל חברה שלי =)) אה וגם קצת איירון מאיידן!

skater girI1

New member
אהההההה וגם

אוונסנס וגוד שרלוט חמוד... וגם ללינקין פארק יש 2 שירים יפים נאמב ואין דה אנד(ככה קוראים לזה.?)

skater girI1

New member
קיצר קצת מכול דבר... חוץ מפופ

והיפ הופ...ואני שונאת "רוק" ישראלי! כמו היהודים... אה ועוד להקה שאני אוהבת סלאם...--> זה מטאל ישראלי... אבל מ'זה מהמם!

JACKASS 4 LIFE

New member
צר לי אבל ה"פאנק" שאת שומעת הוא...

הוא דיי פופ...אלא אם כן את שומעת דיסקים ישנים של בלינק...

skater girI1

New member
../images/Emo2.gif אופס.. שלחתי פעמיים ...

כי קודם עשיתי עצור כדי להוסיף משו בכותרת.. וזה שלח....

למעלה