hello!!

hello!!

ואיי סוף סוף!!!!! ברוך השם הצלחתי להרשם לפורום הזה! אז אנשים, כמה דברים.. אני עוקבת אחריכם ( הא-אה) כבר כמה זמן, מנסה להרשם - ללא הצלחה. ממ מצטערת על הכינוי פשוט התרגזתי, כל כינוי שרשמתי היה קיים במערכת! גרר!(מכאן השם-שאגב גם הוא היה קיים, פשוט הוספתי עוד "ררר" ) אז אלאניס...אחח...אלאניס היא אהבת חיי :) ! אני מניחה שגם שלכם... אני מכורה אליה בכל צורה אפשרית, ונורא נחמד לראות שיש עוד אנשים כאלה. אז ואללה מגניב לי שהצלחתי להרשם וזהו...שלום לכם! הא-אה! קוראים לי שי (נקבה לגמרי...) :)

AlanisJunkie

New member
../images/Emo6.gif הצחקת אותי עם ההודעה...

והסיפור של בחירת השם. ברוכה הבאה. :)

תודה ..!

חבל שאותי זה לא הצחיק ): ממש מעצבן אותי התפוז הזה... כמה צרות על רישום אחד, נו באמת... חח בכל אופן, תודה .. פיי אין לכם מושג כמה אני מאושרת שיש פורום של אלאניס ועוד... חי ונושם!

חחחח.....מבין אותך לגמרי.ברוכה הבאה

נחמד לגלות שכל יום שעובר מצטרפים עוד...בכלל הצטרפתם בדיוק בזמן ברגע שאנו עוד מעט (רציתי לרשום אוטו טו אבל לא יודע איך בדיוק רושמים
) מקבלים ת'דיסק החדש SCC (SO CALLED CHAOS וניכנס לפרק חדש בחיים של אלאניס ונחווה את החוויות שעברה דרך שיריה החדשים.... ברוכה הבאה תהני יש כאן אנשים משכמם ומעלה.......

שוב תודה

שוב תודה ...קבלת פנים נחמדה.. ממ אני מודעת לזה שיש כאן אנשים כמו שצריך , כמו שאמרתי .. עקבתי אחריכם די הרבה זמן. כמה אני מחכה לדיסק הזה כבר...
(ואו כמה פרצופים יש פה!! )

gggrrr

New member
אהבתי........

את הכינוי
ברוכה הבאה! שיהיה לך הרבה פאנן

Rוית

New member
אלוהה!

ברוכה הבאה
את עוד תלמדי שתפוז עושה טיפה יותר בעיות מסתם בחירת כינוי, אבל היי, בסופו של דברים מסתדרים
מקווים שתהני!

symptoms

New member
../images/Emo15.gifוולקאם../images/Emo59.gif

את מוזמנת להצטרף לספירה לאחור עד השחרור של SCC
רעות

מלכוש

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני בטוחה שתהני פה גם בתור אחת שמגיבה וכותבת ולא רק בתור "עוקבת"
וידעתי שהכינוי שלך מוכר לי מאיפהשהוא... חח

נריה פי

New member
ברוכה הבאה.!

רציתי להגיד שלא נעלמתי לשום מקום (במקרה ואתם זוכרים אותי) אני תמיד פה, אני פשוט לא מגיבה. :) המשך יום נעים, נריה.

Lotzifer

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif

את לא במקרה שי מהפורום שלה בהייד פארק?!....

Lotzifer

New member
חחחחח

אז גם אני כותבת שם..... רק חבל שפורום חיי.... (אני זאת עם החתימה של HOF).....

שלומית נכון?

הפורום שם חסר אנשים, אני כותבת לעצמי והכי רחוק לעצמי ולך אז.. החלטתי לבוא לפה...

למעלה