תשובות...
וכן כל אחד יכול לשחק המשחק חינם רק יש יותר מדי פירסומות וחלונות פופ אפ לדעתי ההסבר שלי יש לך ממלכה, אתה צריך להשתלט על העולם MUAHHAHAHAHAH בעקרון אתה צריך לגדול ולהתפתח כמה שיותר תוך כדי שאתה כובש שטחים ממלכות אחרות. אתה יכול לגנוב למישהו אוכל ולהרעיב אותו או לרושש אותו מכסף אתה יכול לעשות קסמים וכ´ו. יחד איתך יש בערך עוד 24 ממלכות שינסו לעזור לך להתפתח ולגדול על מנת שתוכל לעזור גם להם. המשחק נמשך על גבי תקופה של כ4\5 חודשים ואז כולם מתחילים מהתחלה בשביל דוגמא איך המשחק הולך... נגיד אני תוקף מישהו אני אקבל את הצבא שלי כמה שעות אחרי זה כך שאני לא יכול כל הזמן.... אם תתן לזה צ´אנס אתה תיהיה מכור למשחק הזה. ההסבר של לה גמבה שלום וברוכים הבאים לפורום יוטופיה הישראלי. הברית לדוברי עברית בתפוז. ביוטופיה כל שחקן מנהל פרובינציה, ישנם 25 פרובינציות בממלכה, 50 ממלכות באי, 50 איים בעולם, ושני עולמות במשחק. המשחק הזה דומה למשחקי אסטרסטגיה רגילים, רק שלכאן מצורף אלמנט הדיפלומטיה מכיוון שמדברים עם שחקנים אמיתיים מרחבי העולם, וכל זה מתרחש בעולם פנטסטי. כאן תוכלו לקבל טיפים על איך לשחק, עזרה לכל בעיה, לחלוק חוויות במשחק, לשתף מטרות להתקפה, ולדבר באופן כללי על המשחק הזה שפתוח לכל גיל! זוהי גם ברית ישראלית של שחקני יוטופיה, אך ברית קלילה, אין כאן דרגות, לא צריך סיסמה להיכנס, לא צריך להוכיח את עצמך, וברור שברית זו הינה לצד שאר הבריתות בעולם יוטופיה. גם אם אינך יודע מה זה יוטופיה, גם אם זו פעם ראשונה בתפוז. זהו הזמן לברר. ברוכים הבאים!