Hello.

L o r a l

New member
Hello.

אז אני נוסע ללונדון ל 3 שבועות הקרובים. ונדפקתי כי יש בלונדון הופעה של סאם 41 ולי אין כרטיס. איך שאני חוזר יש לביט מלא הופעות ואנחנו מקווים לראות שם את כולכם. הנה תמונה שלי ושל רענן משחקים יחדיו שחמט . שחמט זה קול ואנחנו אוהבים את המשחק הזה מאוד .למרות שאף אחד מאיתנו לא יודע איך משחקים בכלל. וזאת הבעיה בעצם.

A d i D

New member
תהנה הכי בעולם

לונדון זאת העיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לורלי תהנה הכי שיש בעולם הלוואי עלי לונדון!!!!! תעשה חיים גם בשבילי ושאתה חוזר ספר חוויות תנסה לקנות כרטיס בקופות או מהאנשים שמוכרים ליד הקופות בטוח יש שם שחמט זה המשחק!!!!!!! תצלם, תהנה, ושאתה חוזר תספר אני אתגעגע!!!!! חחחחח

כולה סאם41. היית במספיק הופעות.:)

אני מבטיחה שתשרוד

helush716

New member
תטייל, תסתכל, תריח ותהנה - זה הכי חשוב ../images/Emo140.gif:-

צפירטו

New member
תהנה! :]

לורל.. רק שתדע שתחסר לנו בשבועות האלה... כולנו נתגעגע.... סתם.. צוחקת. אבל סחטיין על הריבועים!!!! מאיפה הם צצו?.... חח ותודה שבכוונה הבאת את התמונה הזאת.. כדי להשוויץץץץץ! למרות שזה בסדר לגמרי... חחח כל עוד יש לך במ... אז תשוויץ!!! (אבל באמת.. אחלה ריבועים.... חח) אהה ועוד משהו לכל מי שלא הבינה... קוראים לי ספיר... צפירטו זה כינוי שלא כדאי שתדעו מה הוא...

einatit4

New member
תהנה!!! ותיזהר../images/Emo9.gif../images/Emo199.gif

אולי תהיה במטוס עם סבא שלי

black rock star

New member
נו שגיליתי שזאתי שפעם הייתה בבצפר שלי../images/Emo103.gif

מתחרמנת עם ההוא מהכיתה של ליאב!!>< לומשנה

שיהיה לך בכיף...

כל הזמן אתה טס...איזה קוביות יא שקסי!!!!!!!!1ולא שלא ראינו אותם בתמונה שלך במייספייס...
שחמט....חחח...ידידים שלי ילמדו אותך....XDD בתמורה שאני יהיה שם...

מזל טוב לאור!!!

המון מזל טוב אושר ועושר שמחה ואהבה! (אני מקווה שאני לא טועה בתאריך.)

Lily69

New member
תהנה!!!!!!! (איזה תאריך אתה חוזר?)

3 שבועות? באיזה תאריך אתה חוזר? אבל תהנה :) תחזור עם מלא אנרגיות להופעה בחיפה ^^

למעלה