HELLO THERE

שון 78

New member
HELLO THERE

אני שון, בת 17 נייס טו מיט
מודה בהתמכרותי למגרש ביתי ו...זהו, שיהיה כיף
שבוע סטלני לכולנו
 

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifברוכה הבאה../images/Emo23.gif

אני ליאור, תהני פה במחיצתנו
 

Alaithlos

New member
ברוכה הבאה :)

אני שרון, מנהלת הפורום. את מוזמנת להצטרף לפעילויות שבוע ניית'ן סקוט ובאופן כללי לפורום
בבקשה לקרוא את חוקי הפורום
 

RoniLiron

New member
../images/Emo207.gifהצצה לעונה 5../images/Emo58.gifמש"ש

We'll find Nathan's (James Lafferty) and Haley's (Bethany Joy Lenz) son, James, is now nearly 5 years old, though it seems like he was born just a couple weeks ago on the season finale. Wait, he was. This tyke is mature beyond his age and sometimes treated like a grownup. James will come complete with a nanny named Carrie, who is personable, nurturing -- and beautiful. You've got to know that's going to mean trouble somehow. ותרגום: אנחנו נגלה שהבן של היילי ונייתן, ג'יימס, יהיה בן 5 למרות שנראה כאילו הוא רק נולד בסוף העונה ה4. השובב הזה הוא בוגר לגילו ולפעמים מתייחסים אליו כאל בוגר. לג'יימס תהיה מטפלת שקוראים לה קארי, שהיא נעימה מחנכת - ויפה. אתם יודעים שזה חייב להביא צרות איכשהו. (סורי אם התרגום לקוי קצת...)
 

0RainGirl0

New member
או תודה. ../images/Emo58.gifמש"ש

א. איך בן 5? כתוב שם שבעונה 4 היה רק נראה שהוא רק נולד? חברס הוא באמת רק נולד! הראו לנו ת'לידה! ב. לא שוב בעיות עם ניילי זה כבר משעמם!
 
יש קצת על העתיד של כולם../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

ברוק היא מעצבת נודעת ומראים אותה עם פלאשים עליה ולוקאס סופר ניית'ן ממורמר ופייטון לא כ"כ הבנתי מה איתה....
 
פייטון היא הג'ואי של מגרש ביתי.

חצי ציבור צופים שונא אותה, חצי ציבור צופים מת עליה. הסדרה לא תתקיים בלעדיה, היא הדמות הנשית הכי מעניינת שם. היא הדמות הנשית המרכזית, בעצם... (ג'ואי מדוסון קריק, התכוונתי..)
 

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאוחח כל כך לא..

היא משעממת ומעצבנת! לדעתי הדמות הנשית הכי מעניינת זאת ברוק ואפילו רייצ'ל פייטון היא דמות שאפשר לוותר עליה חופשי. בעונה הראשונה היא הייתה חמודה ונסבלת אבל ככל שהעונות התקדמו היא נהייתה יותר ויותר מעיקה.
 
מה פתאום!

די, נו, כמה אפשר עם המעודדת השרמוטה ששוכבת עם כל בן בשכבה ובסוף מתגלה שיש לה לב ממש טוב והיא מוכשרת ואחלה בנאדם?! באף סדרת נעורים לא הייתה דמות כמו פייטון. היא מיוחדת, לא צפויה, אפשר יותר להזדהות איתה. נכון, יש לה קטעים שהיא מרחמת על עצמה יותר מדי וכל העלילות ההזויות שהיו לה 17 אמהות וכולן מתו איכשהו, אבל באופי שלה ובאדם שהיא היא מאד מיוחדת. מה מעניין בברוק ורייצ'ל?! ברור שחייבים ביצ'ית פילפלית בכל סדרה, אבל זה רק בשביל הסיידקיק, זו לא הדמות הראשית. נכון, אי אפשר בלי ברוק, אבל פייטון היא דמות שלא הייתה מישהי כמוה באף סדרה כזו.
 

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifבדיוק.

גם את רייצ'ל אני אוהבת האמתי, ובמיוחד את החברות שלה עם ברוק. את ברוק אני לא שונאת, אבל לא מתחברת אליה, אין שום דבר בה שאני יכולה להתחבר אליו...
 
גם אצלי זה ככה.

אולי זאת רק אני , אבל בסביבה שאני חיה בה אני גם לא מוצאת אף אחד שאפשר לדמות אותה לברוק. היא אחלה דמות, אבל פשוט לא מציאותית. לפחות לגבי
 

רבההה

New member
מסכימה עם כל מילה!!

כאילו, אם היו משאירים אותה כמו שהיא הייתה בעונה ראשונה ושנייה, אז זה היה אחלה. אבל איך שעברו העונות היא פשוט נעשתה בלתי נסבלת, מעצבנת ודורשת שידפקו לה כדור בראש!!!
 
למעלה