Hello People :)

Hello People :)

היי כולם :] רציתי לבקש עזרה, אם אפשר. אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים אז אם לא, אשמח אם תוכלו לכוון אותי לפורום אחר :) רציתי לשאול, למישהו יש המלצות על שירים ישנים, אבל לא נוסטלגיים, משנת 1998 ומעלה? כמו למשל: Sum41 - In Too Deep The Offspring - Pretty Fly For A White Guy Blink 182 - All The Small Things Wheatus - Teenage Dirtbag כאלה שירים :] אם למישהו יש המלצות זה יהיה מצוין ^^

fire witch

New member
יאללה , נשקיע

Stone temple pilots creep vasoline army ants RHCP breaking the girl under the bridge the power of equality give it away Ugly kid joe cats in the cradle I hate you Rage against the machine killing in the name people of the sun Radiohead Fake Plastic Trees Just creep Stop Whispering Pearl jem Once Even Flow Alive Why Go Black Jeremy Oceans Porch Garden Deep Release Guns and roses Welcome To The Jungle Paradise City Sweet Child O' Mine Knocking On Heaven's Door Live And Let Die טוב , נראה לי שזה מספיק ...

M e n s R e a

New member
גם אני שמתי לב לזה

אבל תכל'ס, מה שהיא רשמה עדיף בהרבה...היא נתנה בעיקר את תור הזהב של הרוק, מבחינת הניינטיז, הוא רצה את הנו-מטאל ואת הרוק הנחות. אם כבר, הנה חידוש יפה של ויטוס-A little respect. וזה עונה על הדרישה שלו. אה, וגם, לאופספרינג כן הייתה יציאה טובה בתקופה הזו, ואני לא מדבר על Pretty fly, אלא על Want you bad

M e n s R e a

New member
זה כבר ענין של השקפה

קצת לפני שנות ה-90? מילא היית אומר לי שבשנות ה-70, אבל דווקא נגיד בשנת 1985? מה, בגלאם רוק? למשל בון ג'ובי כתור הזהב של הרוק?

oneman2

New member
סרקזם

סַרְקַזְם הוא סגנון של דיבור - אמירת דבר והתכוונות להיפוכו. לדוגמה: כאשר יוני הפיל את ארוחת הצהריים שלו על רצפת המטבח, אמו אמרה לו "כל הכבוד!" כמובן שהאם לא התכוונה לשבח בכנות את טעותו של יוני, אולם היא אמרה זאת בטון מסוים ובהבעה מסוימת שגרמו ליוני להבין שהיא מתכוונת להיפוכו של דבר. אמרה המיוחסת לאוסקר ויילד מגדירה סרקזם בתור הצורה הנמוכה ביותר של הומור אך הגבוהה ביותר של שנינות, אולם למעשה נדרש השומע להבין את המשמעות המילולית של הדברים, את הרגשות של הדובר, את הקונוטציה שלו והאם הוא באמת מתכוון להיות סרקסטי או לא. (לקוח מתוך ויקיפדיה).

jonXD

New member
לפי השירים שכתבת זה נראה כאילו אתה מחפש

פאנק ולא שירים מ1998 לגבי השנה אני לא יכול לעזור לך מצתער=/ אבל אם אתה רוצה שירים בסגנון אז THE CLASH ן SEX PISTOLS

למעלה