Hello, my name is Johnny

AvtipuS

New member
Hello, my name is Johnny

Well hello my name is Johnny היום עשיתי חיפוש במחשב שלי לקבצים שכוללים "System of a Down" ומצאתי את ג'וני. לא,לא ג'וני של אריק ברמן. ג'וני של סיסטם. ג'וני שיצא כסינגל בדיסק בונוס במהדורה מיוחדת של Toxicity אי שם בינואר 2001. או ששמעתי אותו בעבר פעמים מעטות או שלא שמעתי אותו אף פעם אבל מאז שהתחלתי לשמוע אותו לפני מספר שעות אני שומע רק אותו בלופים ולא נמאס לי. שיר מעולה. המילים [מ soadfans.com]: Hello, my name is Johnny Well hello my name is Johnny I would like to explain myself And I would like to complain in vein Sweet little boy JOHNNY! Sweet Little Boy JOHNNY! Let me show you the way to my Let me show you the way to my Let me help you explain your mind When I help you explain your mind 'ello my name is Roger Well hello my name is roger I would like to proclaim myself A god And likely ordain myself Sweet little boy ROGER! Sweet little boy ROGER! Let me show you the way to my Let me show you the way to my Let me help you explain your mind When I help you explain your mind Let me show you the way to my Let me show you the way to my let me help you explain your mind When I help you explain your mind Sweet little boy Johnny Sweet little boy Know as roger Let me show you the way to my Let me show you the way to my Let me help you explain your mind When I help you explain your mind Let me show you the way to my Let me show you the way to my Let me help you explain your mind When I help you explain your mind מי שמעוניין שאני אשלח לו את השיר שישלח מסר ושם אני אתן לו\לה את המסנג'ר שלי. אז מה אני רוצה מכם? כלום.
רק רציתי ליידע את מי שלא יודע על קיומו של השיר המעולה הזה. ד"א הייתי פה מזמן,מתי שהפורום "קם מחדש" וסוג של עזבתי ואז סוג של חזרתי ואז שוב סוג עזבתי שוב ועכשיו אני שוב סוג של חוזר. עם כל העזיבות, הפורום תמיד נשאר אצלי במועדפים ואני מפעם לפעם עברתי פה לקרוא אם יש משו חדש.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifברוך השב../images/Emo9.gif

מודעת לשיר אבל אף פעם לא שמעתי אותו (לצערי הרב
) מקווה שהפעם תשאר להרבה זמן

RedShibby

New member
ברוך הבא,

כן זה שיר מעולה. נ.ב. זה השיר הראשון שאי פעם שמעתי של סיסטם ^^

RRedbulbul

New member
ברוכים הבאיםםם

חח אני מת על ג'וני.. האמת שאף פעם לא העמקתי על המילים..

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifרז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בנאדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!! כוסעמק! באמת תהיתי לאן נעלמת! למקרה שאתה לא זוכר מי אני אני סער! נו SAAR91 לשעבר נו ידיד של הדר! למקרה ששכחת אז לא נורא בכל מקרה! WELCOME BACK MY FRIEND וכן אני מכיר את JOHNY מי לא מכיר אותו?!

Ipecac0

New member
אני גם זוכרת אותך!

וולקאם באק
אני מעיין, השתלבות נעימה

למעלה