Hello Israel

ניקול (-:

New member
Hello Israel ../images/Emo140.gif

שלום לכולם! אני מקווה שזוכרים אותי! אחרי חודשי היעדרות די ארוכים (נשבעת שלא באשמתי...) אני מעדכנת מה חדש אצלי. קודם כל, סיפרתי לאנתוני על ההריון ואנחנו מאד מאושרים (במיוחד הפופיק שלי שאנתוני מדבר אליו כל היום והגב שלי מכל המסאז´ים). ההכנות לחתונה בשיאן, השמלה כמעט מוכנה ובעצם, הכל הולך טוב. עם העבודה, טוב אני מוצפת ככה שאין לי הרבה זמן למחשב. יש שני נושאים שמאוד מטרידים אותי: 1. ישראל מתיימרת להיות מדינה מודרנית אבל מה, הכל מבוסס על התנ"ך ובין אם אתה מסכים איתו או לא, אתה צריך לציית לו. לא מזמן הכנתי עבודה על מעמד האישה בדתות השונות והזדעזתי לגלות שהיחס אליהן הוא הרבה יותר גרוע ממה שתיארתי לעצמי! ממש שובינזם ולמה אני בתור אישה צריכה לציית לחוקים שקבעו הגברים?!?! יש גם את עניין המקווה. מי רוצה לעבור מקווה? אני לא! גם אם הייתי מתחתנת עם יהודי ולא נוצרי אז לא הייתי עוברת את המקווה שבשבילי הוא השפלה שבאה להגיד שנשים ""טמאות"". 2. כידוע, ל.א. היא עיר שגרים בה לטינים, לבנים, שחורים ועוד מיני לאומים יחד. אבל הגזענות כנאה לא פוסחת על שום עיר. זה כל-כך כואב לראות את זה! מי שלא גר שם לא מבין. אני לא קבורה בכל השכונות ´הטובות´ האלו ואני מתנדבת בבתי-תמחוי ועוזרת לכל האנשים האלו שפשוט יש להם פה אבל הם אילמים, כלומר, אף אחד לא מתחשב בהם וברגש שלהם. לפעמים אני מרגישה אשמה כשאני הולכת למסעדה ואני נזכרת בנערים עם העיניים העצובות שתמורת שלוש עוגיות מוכנים להיות החברים הכי טובים שלך בעולם, ואני רצינית. בוש יודע לדבר יפה, אבל זה הדבר היחיד שהוא עושה יפה... ממליצה בחום על הספר: ........ ברוך שעשאני אישה ..........
בהמון אהבה, נטע

GalGula

New member
נטע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

נו נראה לך באמת ששכחנו אותך???? האמת היא שמאד מאד דאגתי לך כי באמת נעלמת כאילו שבלעה אותך האדמה! לא יפה! ואני לא מרשה לך להעלם ככה שוב. זה מלחיץ
!!! לגבי ההריון! יווו עכשיו כולם כאן יודעים
! חמודה, נו איך אנתוני קיבל את הבשורה
? ואיך את מרגישה? ואיך אתם מסתדרים עם הארגונים לחתונה הקרבה? יווו ממש התגעגעתי! מחכה לפירוט!!
אוהבת, גל

ניקול (-:

New member
גל ../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif

אני מצטערת שנעלמתי... אבל אני באמת הייתי עסוקה. עם העבודה, הארגונים לחתונה ובכלל. טוב, אז כמו שאמרתי שמלה כמעט מוכנה, יש כבר תפריט, אולם, תזמורת, הזמנות (משגעות). בסה"כ העסק לא כ"כ מלחיץ ואני די נהנת (טוב, מלבד המדידות של השמלה). אנחנו נתחתן חתונה אזרחית ואז ניסע לאולם להמשך החגיגה. אימא שלי הציעה לי שאני ואנתוני נתחתן חתונה אזחרית ואז נבוא רצה ונעשה חופה והכל (רק בלי הכתובה). אני סירבתי. אני לא רוצה להתחתן בארץ! איך אנתוני קיבל את הבשורה כבר כתבתי אבל אם את ממש רוצה לדעת אז הוא היה (ועדיין) מאושר עד הגג! גל, מה אצלך??????? תעדכני!
מתה עלייך

lir42

New member
ניקול כל כך שמחה בשבילך

מזל טוב על ההריון ושהכל ככמעט מוכן המון אושר שלך לירי

GalGula

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אצלי הכל טוב. את מוזמנת לקרוא קצת בפורום, הכל כתוב... יקירי היה כאן לא מזמן. בקרוב מאד אני נוסעת אליו.... כנראה שאפתיע אותו ולא אספר לו שאני מגיעה. מה דעתך? אגב, באיזה חודש את כבר?

למעלה