hello

שירןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

וואיי סוף סוף איך היה מחכים לסיפורים חחחח מקווה שלא חזרת קפואהה ושלא יהיו לך בלבולים בשעות כמו שהיה לאסף

willo1

New member
חזרתי חולה רצח

כבר 3 ימים אני רק ישנה בעיקרון מה שהיה בפולין לא כזה מעניין. החלק היותר מעניין הוא העובדה שהצלחתי לשים את יהודה בכל מקום שהוא. בטקס של הכיתה שלנו למשל כל השירים היו רק של יהודה, היה את התחנה הקטנה טרבלינקה, פרח, ומאוחר אולי מוקדןם, ודברים שרציתי לומר. בבירקנאו למשל שרו את פרח, וחברה שלי שמה את פחות אבל כואב בתור ציצלול השכמה
אה! בטקס של בירקנאו היה את 'כשתגדל' ולאורך כל המסע סיפרו לנו על הלינה בינבאום, הסיפור שלה בעיקרון ליווה אותנו במשך כל המסע. יש לה ספר שאני חייבת להשיג (החיים כתקווה אם אני לא טועה) במאידנק המדריכה השמיעה את אפר ואבק וסיפרה את הסיפור שמאחורי השיר ( שיעקב גלעד כתב את זה לאמא שלו וכו') ובלי הרבה קשר- כמעט עשינו טקס עם הצבא בטרבלינקה - הייתה שם משלחת מהצבא שהייתה בכל מקום שהגענו אליו- ז"א הם ביקשו שנאחד טקסים אבל המפקד שלהם נזכר מאוחר מדיי אז היו טקסים נפרדים זהו בינתיים, אם אני אזכר בעוד משהו ואני לא ארגיש שאני הולכת להתעלף אני אכתוב חוזרת לישון

irit500

New member
גם אני פה!!!!!!!!!!

שלום אנשים!!!!!! כן שירן תקעו אותו בכל מקום!!!!!!!! מה זאת אומרת לא היה מעניין בפולין??????? היה מאוד מעניין?? איך אפשר לבהגיד דבר כזה??

willo1

New member
חחחחחח זה רק אני שלא הבנתי?

את מי חסמת?
ולא ידעתי שרצית להישאר כחול

למעלה