Hello hello יש למישהו\מישהי כאן מושג אם הדמו שלהם נמכר איפשהו? יש שם שירים ממש ממש טובים
D DarkDevil1 New member 6/3/09 #1 Hello hello יש למישהו\מישהי כאן מושג אם הדמו שלהם נמכר איפשהו? יש שם שירים ממש ממש טובים
י ירדן88 New member 11/3/09 #2 Hello hello זה אחד השירים! וול,אני מניחה שאני צריכה להזדהות, כי זה בטח די מלחיץ שאני כותבת פה הודעות מבלי לדעת מי אני! אז...אני ירדן,בת 16=] נעים מאוד
Hello hello זה אחד השירים! וול,אני מניחה שאני צריכה להזדהות, כי זה בטח די מלחיץ שאני כותבת פה הודעות מבלי לדעת מי אני! אז...אני ירדן,בת 16=] נעים מאוד
R Rock and Roll Baby New member 11/3/09 #3 אבל ... לפני כמה זמן ראיתי שאיפה שהוא כתוב שזה לא שיר של פאראמור , זה שיר של היילי שהיא שרה לפני פאראמור ... זה נכון ? ואני לא חושבת שהוא נמכר איפה שהוא וגם שהוא נכנס לאיזה שהוא דיסק ^~^ אגב יש לי עוד שאלה , Decoy נכנס לאחד מהדיסקים ?
אבל ... לפני כמה זמן ראיתי שאיפה שהוא כתוב שזה לא שיר של פאראמור , זה שיר של היילי שהיא שרה לפני פאראמור ... זה נכון ? ואני לא חושבת שהוא נמכר איפה שהוא וגם שהוא נכנס לאיזה שהוא דיסק ^~^ אגב יש לי עוד שאלה , Decoy נכנס לאחד מהדיסקים ?
M Miss Insanity New member 11/3/09 #4 ../images/Emo210.gif השיר הזה הוא בעצם קאבר שפאראמור עשו לו אבל הוא לא נכנס לשום דיסק. (כי הוא קאבר. ) האמ ודיקוי הוא בי-סייד לRIOT! , ככה שהם כן שרים אותו בהופעות וכאלה אבל הוא לא נכנס לRIOT עצמו.
../images/Emo210.gif השיר הזה הוא בעצם קאבר שפאראמור עשו לו אבל הוא לא נכנס לשום דיסק. (כי הוא קאבר. ) האמ ודיקוי הוא בי-סייד לRIOT! , ככה שהם כן שרים אותו בהופעות וכאלה אבל הוא לא נכנס לRIOT עצמו.