Hello guys

Hello guys

מישהו יודע מתי תהיה התחרות החודשית/השנתית עם אנדי במגזין hello? היתה השבועית וזכינו בגדול.. מה הלאה?

h b s

New member
תשובה

אנדריאה זכתה בתחרות החודשית של מגזין hello, מה שאומר שהיא עולה לתחרות השנתית בסוף השנה, ל - Grand Finale. אז יהיה אפשר להצביע בשבילה שוב.

ממממ

ליב טיילור, ג'ניפר אניסטון וג'ניפר לופז.. רק מליב אני תופס פצצה אבל בכל מצב צפויה תחרות קשה.. אני מקווה שאני אוכל להפעיל את "התותחים הכבדים" שלי.. מתי התחרות בזו תהיה? באיזה תאריך?

h b s

New member
סוף השנה...

אז כנראה מדובר בגיליון דצמבר. מה שאומר שההצבעה תהיה במהלך חודש נובמבר. זה נראה לי הכי הגיוני...

אני מתגייס עוד 5 שבועות...

אני מקווה שתהיה לי חופשה במהלך התקופה.. בכל אופן הנה לכם תותח כבד למדי (אני מקווה) שתוכלו להשתמש בו אם אנדי תתקשה לכבוש בסערה את המקום הראשון ואני לא אהיה בסביבה כד לטפל בבעיה בעצמי. נא להכיר: thecorrscrusaderclub מועדון המעריצים הנוסף שאני חבר בו מלבד זה שלא, אין לו שום קשר ל crusader. הוא מכיל להערכתי היום כ-600 חברים מכל העולם ולאור העובדה שלא שמעתי על שום עידכון בנוגע לתחרויות של אנדי בתקשורת בין החבר'ה אני לא בטוח שהם מצביעים.. אם אנדי תקלע לקשיים שלחו דוא"ל נלהב לחברי הפורום בכתובת [email protected] וצפו לתוצאות... *כנל אפשר לנסות בזמנכם החופשי לקהילות ב thecorrs.uk thecorrsonline וכו'... בכל אופן אם מי מכם מעוניין להרחיב את מעגל החברים חובבי הקורס שלו גם אל מעבר לים מוזמן בחום

למעלה