Hello from The Hound

carmelo

New member
Hello from The Hound

שלום שלום מעריצים יקרים, נכנסתי לבדוק מה קורה, ואני רואה שיש אתר חדש ומרשים בעיצובו.רק חסרה כתובת מייל למשלוח חומר, הצעות וכו'...אז אני אפרסם את השיר שרציתי לשלוח כאן: שיר של אש וקרח (לפי "הללויה" של לאונרד כהן) ובכן שמעתי שהיה אפוס נרחב ומצליח ביותר שגו'רג' מרטין כתב אך את לא בקטע של פנטזיה, בטח? ובכן יש בו עלילה סבוכה ועומק לכל דמות מתח, הומור, סקס ואלימות הסופר המוכשר מחבר שיר של אש וקרח שיר של אש וקרח, שיר של אש וקרח... היתה לך אשה ושני יורשים אך האמנת שלדרקון שלושה ראשים ואז הבחנת בעלמת זאב לאור הירח והכתרת אותה למלכת היופי והאהבה ולקחת אותה אל מגדל החדווה ושם יצרתם שיר של אש וקרח שיר של אש וקרח, שיר של אש וקרח... גם לאחר שהומלך נותרת חברו וכשביקש ממך לכהן כימינו הסכמת בכדי לגונן עליו מרצח והם הצמידו את התואר בוגד לשמך טבחו באנשיך, וערפו את ראשך והמיסו מעיניך את הקרח שיר של אש וקרח, שיר של אש וקרח... רצית להחזיר לחיים את בעלך אך צל הוטל על עוברך כעת לא תוכלי להוליד ילדים לנצח אז עמדת באש ובחיקך הביצים והחזרת לעולם את שירת הדרקונים וכעת יש אש בשביל ללחום בקרח שיר של אש וקרח, שיר של אש וקרח... וגם אם בצפון עוד עומדת החומה כל מה שלמדתי מהחתונה האדומה זה שהסוף כאן לא יהיה שמח כי זאת לא סדרה שבה הגיבור בלתי מנוצח זה לא יסתיים בטבעת שאל הלהבות תושלך זהו שיר עצוב, זה שיר של אש וקרח שיר של אש וקרח, שיר של אש וקרח... עוד דבר, למנהלים - נחמד לראות את כל החומר שכתבתי שם, רק קצת מפריע שכל הקרדיטים ניתנו לנד...תנו כבוד למייסד!

היי

אשמח אם תפנה אלי בנוגע לקרדיטים, השיר וכו' אלי באימייל [email protected] או במסר אישי כאן. תודה. אהבתי את השיר

../images/Emo32.gif עדכון נוסף בוינטרפל!

הוספו עוד כארבעה שירים חדשים לחלק "שירים" הפורה שבאתר. שני שירים נוספים פרי עטו של מיכאל אודינצוב (לוגיין אבלר) על וינטרפל ועל החתונה האדומה. כמו כן, אייל גלזר שלח לנו עוד כמה שירים שיתפרסמו בהדרגה, והשניים שהתפרסמו היום הם "הבלדה על רוברט באראת'יאון" ע"פ "הבלדה לסוכן כפול" של משינה, ו"השיר של סאנדור" ע"פ "היא התווכחה איתו שעות" של משינה. תודה רבה לשני המשוררים המוכשרים !

nedisrael

New member
שלום להאונד ../images/Emo13.gif

רק כדי להסיר כל ספק, אני ציינתי את המדורים שעבורם אתה היית אמור לקבל קרדיט
LONG TIME NO SEE, איפה היית ומה עשית?!

למעלה