hello everyone

who is this

New member
hello everyone

i'm writting to you from toronto canda. tommorroa i going to meet students from betar tagar. have a nice week

כפרה עלייייייייייייך

עומר אחי החתיך והסקסי בעל שתי הגבות =///// אוהב אותך אחי וכבר מתגעגע אלייך נשבע לך! אחי ספר ממה הולך איך הולך? למי שלא הבין אומר כתב את זה מקנדה אז יאלה איחולי הצלחהה!!!!! אחי תביא איזה כמה קנדיות!!! אוהב אותך אתה לא מביןן כמה אני מחכה כבר שתספר לי איך הולך לך!!

עומר!!!!!

מה המצב שם? בהצלחה מותק שאתה בא אתה שופך את כל מה שהיה שם תהנה מתגעגעת מאוד מאוד מאוד

who is this

New member
אוקיי..

עכשיו יש לי מקלדת עם עברית אז יותר קל.. היום נפגשנו עם מהל פרוקטים של בית"ר תגר שזו תנועת סטודנטים עולמית שפועלת גם בקנדה והוא סיפר לנו על פעילויות שהם עושים להגברת המודעות בקמפוסים על ישראל ועל דרכי ההגבה שלהם לאוכלוסיה הערבית בקנדה. ואתמול הסתוובנו בטורנטו שזו עיר ענקית והיינו גם בחגיגית פפורים בבית כנסת קונסרבטיבי. בכלל ממש כיף כאן היום היינו במוזיאון המדע של מוז אונטריו והיהי ממש מעניין. מחר נהיה בבית ספר יהודי ונעביר פעולות על הארץ (סוף סוף קצת עבודה). אבל הכי מצחיק היה בשדה תעופה שם כל הדברים שיכולים לקרות קרו. לא רצו להכינס אותנו בגלל תוקף של דרכון ובמכס עשו בעיות כי הבאנו יין ובקנדה מותר אלכוכהול מגיל 19 וגם התיק שלי לא הגיע. עוד דיווחים יגעיו כשיהיה לי זמן. מקווה שאתם נהנים בישראל.

who is this

New member
זאת אנט על השם של עומר!!

עומר יקר! אני שמחה שהסתגלת לתנאים החדשים נשמע שאתה מרוצה. לא רצו להכניס אותך בגלל תוקף הדרכון או יש משהו שאנחנו לא יודעים? טוב עכשיו קצת רצינות!!! עומר אני מקווה שאתה מיצג אותנו בכבוד כמו שרק אתה יודע. אל תשכח גם להנות בין כל העבודה שצפויה לך בשבוע הקרוב ולהפיק את המרב מהמקום המדהים הזה ובלי שטויות. אז נותר לי לאחל לך הרבה הצלחה וכיף. אנחנו מתגעגעים אליך ומצפים לראותך בקרוב. לידיעתך מסע בוגרים בתאריכים 9,10,11/4 להרי ירושלים אנט

נורי אחי..

אני שמחש אתה נהנה.. ואני ידוע בדיוק למה לא הכניסו אותךך כי התמונה שלך בפספורט כמו של.... אבל סתם אחי אני אוהב אותך נשבע לך אני מתדעדע! יאלה אחי פאנק בסיפורים ותגיב להודעות שלי אוהב אותך חמודה שלי!

who is this

New member
מה קורה?

אתמול היינו בבית ספר יהודי שנקרא CHAT והיינו שם בארבע כיתות. הבית ספר ממש כמו בסרטים האמריקאים רק שכל הבנים שם עם כיפות. שאני אחזור אני אספר עוד.. אגב, הקנדיות.. וואו!!

who is this

New member
מה קורה?

היום היינו בהמילטון זו עיר קטנה בגודל של תל אביב ויש בה קהילה של 5000 יהודים. היום גם היתה הרצאה של בוגי. מחר אנחנו נוסעים ללונדון אונטריו. ואפרט יותר בבית...היום היינו בהמילטון זו עיר קטנה בגודל של תל אביב ויש בה קהילה של 5000 יהודים. היום גם היתה הרצאה של בוגי. מחר אנחנו נוסעים ללונדון אונטריו. ואפרט יותר בבית...

למעלה