Hello everyone!

Hello everyone! ../images/Emo24.gif

I hope that you're having a GREAT day! If you have not done so already, please sign our guestbook at www.osnatandmichael.com so that we can keep in touch with all of you. You make Osnat and I so happy and fill our hearts with your warm messages. We are very thankful for all your support and kindness We love you... Michael
. ,

MTV100

New member
Hey Michael ! How are you ? LOL

I'm so nervous on you and Osnat, because you said me when you'll come to Beer-Sheva you will come to my home and you didn't ... I was so sad
I hope not to be disappointed from you any more ... Good day !

noa8bar

New member
Michaellllllllllllllllllllll ../images/Emo23.gif

Michaellll!!!!!!!!!!!!!!!!!! wassup?! I miss u very much...!!!!
LOVE U
Noa

שלום כולם

אני מקווה שיש לכם יום נהדר! אם לא עשיתם כך כבר, בבקשה חתמו בספר אורחים שלנוwww.osnatandmichael.com כך שנוכל לשמור על קשר עם כולכם. אתם עושים אותי ואת אוסנת כל כך שמחים וממלאים את ליבינו עם הודעותיכם החמות. אנחנו מאוד מודים לכם על כל התמיכה שלכם והאדיבות (יענו טוב לב נראה לי..) אנחנו אוהבים אתכם... תרגום צולע על רגל אחת אבל לא נורא העיקר מובן הכוונה

תשובה..ילד../images/Emo13.gif

אני מקווה מאוד שכן (סבלנות תשובה מורכבת*) השתתפותינו בתכנית מאוד תרמה לנו כזוג וגם לכל אחד בנפרד אין ספק בליבי! בנוסף לחוויות האלו, בחודש האחרון(ראה מסע האופניים ממטולה לאיילת באתר שלנוwww.osnatandmichael.com)) ופגישות עם אנשים שונים בדרך שתמכו וארחו אותנו משפחות ובניי נוער חיברו את מייקל קצת לשורשים.. (לדוגמא הנוער במטולה..קבוצה מדהימה שם ישבנו עים לפחות 40 בניי נוער וסיפרנו ושיתפנו והשאלות זרמו ואנחנו שומרים על קשר.. משפחות שאירחו אותנו באשדוד ,רמות וקרית גת אלה הם חוויות ששום כסף בעולם יכול לקנות !!! ,במסע עצמו פגשנו רוכבים מקצועים שהנחו אותנו לאורך כל הדרך והצתרפו אלינו למסע של שיכרון חושים שבו נסחפנו עם אנרגיות מדהימות,ישנו בבסיס צבאי שזה היה נראה למייקל כמשימה בלתי אפשרית לכאורה אבל גם לצה"ל יש סימפטיה ומי כמוני יותר גאה
וכך שוב הכרנו אנשים נפלאים בדרך חווינו חוויות מהממות...(והי גם רגעים של משבר..אין ספק) מה גם שלמייקל אין ח'ברה מהצבא,או חברים מהתיכון ההתחברות שלא לארץ היא בגללי. לנו יש את המשפחה שלנו בלבד הילדים המקסימים שלנו וההורים שלי..ומעט החברים ששמרתי אני על קשר. הכוונה שלי היתה ברורה ..כשפניתי להפקה של "רצים" אמרתי בלי בושה שזו ההיזדמנות להוכיח לו את ההיפך ממה שהוא חושב... (והיתה לו דעה...נוקשה שהישראלים הם עם עצבני ולא תרבותי ואגואיסטי ושהחיים פה זה הישרדות, כל נושא כרוך בבירוקרטיה והרבה מיזה נכון אבל הרבה גם לא!!! בקיצור..חחח לא נותר מקום על אצבעותיי למנות..חחח את הדברים "הטובים" שהוא חשב..לעצמו ) ואני רציתי שיכיר את האנשים הנפלאים שיש במדינתינו ויש המון! החמימות והאהבה בעצם מעניקה את התחושה של הבית...ובמשימה הזאת הצלחתי ובעצם התודה היא גם לכם...כי בזכותכם השתנתה דעתו ואני רואה מייקל חדש!! אבל צריך לשאול את מייקל אישית (מחייגת...הוא בעבודה...חחח) מייקל אומר שלא אני שכנעתי אותו, יש בו את הרצון העז להמשיך ולחיות כאן לאחר שטעם את החוויות על בשרווהכיר את האנשים שפגשנו בדרכיינווהוא מתכנן להמשיך לחיות בארץ המיוחדת והמזמינה שלנו ,הוא סוף סוף מרגיש בבית. אוהבים אתכם,שאלה טובה!!!

ואו.... מדהים

בקשר לאנשים הנחמדים בישראל היו את אלה שנתנו לכם את הבגדים באחד הפרקים וזה לא קורה כל יום תאמת לא רציתי שתעזבו כי הייתם סבבה יחסית לכמה זוגות שעדין שם.... ההעיקר שבסוף הכול הסתדר ויש לכם עדין סיכוי לחזור

לאסנתו'ש ומייקל המהממים כנסו:

אם תעברו בגבעתיים פעם אחת,או שאתם מתכננים לעבור שם,תאמרו לי,אני אפגש אתכם שם איפהשהוא...

תודה על ההזמנה../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

בהחלט,אם יצא לנו,למה לא!!
כנסי לקומונה ותכתבי בפרטי,נשמח מאוד לפגוש אותך בקרוב אנחנו נפגשים התיכנון הוא ביום ראשון הקרוב שחייה לילית וקומזיץ באיזור המרכז...

איפה בדיוק?

דרך אגב,אסנת'וש,את באייסיקיו שלי,אבל את תמיד ב-N/A-ואת לא עונה לי

למעלה