hello everyone ! היי

Yali 17

New member
hello everyone ! היי

שלום, כן כן....גם אני חדשה.... קוראים לי ילי ( yali ) אני בת 18 גרה ברומא. נולדתי באיטליה ובכל חיי הספקתי לגור בהונג קונג כשהייתי בת 3 למשך שנה. גרתי גם ביוון וכמובן בישראל, עכשיו אני באיטליה ארץ מולדתי. חג חנוכה שמח לכולם....נראה פורום מעניין בהחלט ! ci sono italiai ?

Yali 17

New member
CIAO !תגיד

אני בנתיים חפשתי ולא מצאתי איטלקים. איטלקים השמיעו קול ! תגיד איפה אתה גר ? בן כמה ? מה שמך ? חג שמח גם לך ...

הם יצוצו...

אני יונתן, נעים מאוד. אביטו נורווז'ה, או דיצ'ה-נוווה אני. לא, אני לא איטלקי =) סתם הייתי שם בקיץ, והארסים האיטלקים המושלמים שלך לא ממש מבינים אנגלית, אז למדתי לקנות יין, לבקש שיפתחו אותו, ובסופו של דבר, אחרי כשלוש דקות של פנטומימה נמרצת, למדתי קומה סי דיצ'ה חולץ פקקים באיטליאנו... תכתבי ותשתפי אותנו זקני הפורום, וגם את הילדים מקנדה, ושימי תמונות מרומא היפה =)

shirta14

New member
"המון ילדים קטנים מקנדה"?

פוגע
למה בן כמה אתה? אני בטוחה שאתה לא הרבה יותר מבוגר מכמה פה

Emc2

New member
אז ככה

א) בסך הכל אמרתי שישו כן יותר מבוגר מהרוב פה... היחידה שאולי יותר מבוגרת ממנו היא מנהלת הפורום ב) שתגדל תבין :)

Yali 17

New member
אנשים לא חבל להיות ציניים ?

באמת שזה מיותר לחפש לריב, ולהיות צינים אחד כלפי השני.... ספרו חוויות במקום

היי!

אחד ההורים שלך מרצה באוניברסיטה במקרה? אני נועה מאוסטרליה, גרתי בישראל באיטליה (פיזה) ובבלגיה (לובן), ואני בכלל אמריקאית וביקרתי לתקופות ארוכות בארה"ב. היה סיוט. חח

למעלה