hello brandoz, mary here

mary222

New member
hello brandoz, mary here

hello, i remember mike saying that you liked Cliff richard? when you were young?, so i thought i would tell you that for the first time in 30 years, Cliff, and the shadows, have got Togeather to record, a album. and thy will soon be going on tour here. the cd is called reunited. i have found it on You tube. www.youtube.com/watch?v=oh.ob.v6 andrewshadowy i have sent the video to daliat, incase, i have get the numbers wrong. respects, mary.xx

daliat1

New member
../images/Emo98.gif קליפ ריצ'ארד והצלליות ../images/Emo98.gif ב-../images/Emo202.gif

הקישורים שמרי שלחה במייל..... פששששש אחלה מוסיקה "מרקידה"
The Young Ones
Singing The Blues תהנה/תהנו

דליה, מרי, תודה ../images/Emo140.gif נחמד מאד להיזכר,

הערצתי את קליף בצעירותי, הוא היה הנושא לוויכוחים ביני לבין אחי, כי הוא העריץ את אלביס.

מיכל שמ

New member
../images/Emo6.gifטובה,אני חושבת שאלו היו הויכוחים בכל בית

גם אצלנו בבית אלו היו הויכוחים בין שתי אחיותי , היתה תחרות מי תשלח יותר גלויות לרדיו כדי לדרג את קליף ואת אלביס . אני הייתי קטנה מידי כדי לקחת חלק בויכוח הזה אבל זוכרת זאת טוב טוב . מבחינתי , ברגע שהתחלתי להבין מה קורה , בחירתי היתה מובנת
האחד והיחיד , הוא ולא אחר

הי מיכל, כן, בהרבה בתים היו אז ויכוחים סביב

הערצה לקליף או לאלביס. כשהערצתי את קליף הייתי עדיין ילדה קטנה, אותה תקופה מייק היה עדיין משה ברנד. אם אני זוכרת נכון, מייק העריץ אז את אלביס (צביקה יוכל לתקן אותי אם טעיתי). עוד לפני שמייק התפרסם, הפסקתי עם סיפור הערצה אל קליף לגמרי. אני לא יודעת אפילו מה גרם לי להפסיק להעריץ אותו, נהניתי לשמוע את שיריו, אבל לא יותר. בשנת 1971 התארחתי בפעם הראשונה אצל משפחתי בלונדון. שם נודע לי שהבית הקודם שלהם היה צמוד לביתו של קליף, אמרתי שאם ייצא אני ארצה לראות איפה הוא גר, היינו מאד לחוצים מבחינת זמן והייתי צריכה לבחור אם ליסוע לביתו של קליף או ליסוע לבקר בן דוד, העדפתי ליסוע לבן הדוד. היום כשאני שומעת את שיריו של קליף, אני חושבת לעצמי, יש לו קול נעים, השירים שלו נחמדים, לדעתי מתאימים לאותה תקופה ואילו השירים של מייק שבוצעו לפני למעלה מ- 34 שנה מתאימים להיום ויתאימו לעד. לא ניתן להשוות בין היכולת הקולית שלו לבין של מייק. בכל פעם שאני כותבת, חושבת, מדברת תמיד אני מסיימת אם זה שחבל כל כך שמייק לא איתנו.

Hedy48

New member
It's Elvis

יש לי אותן הרגשות כשבא לויכוח בין אלביס וקליף. למרות שבזמנו להלכנו להופעה של קליף כשהגיע לחיפה, בסופו של דבר אני וחברותי הלכנו לישון עם התמונה של אלביס מתחת לכרית. ואני זוכרת שהיתי מנגנת את תקליטיו על הפטיפון הנייד שהורי קנו לי לבת מיצוה. שמחתי לשמוע שגם מייק העדיף את אלביס, סימן שהיה לו טעם טוב LOL

Alvai

New member
אני לא זוכר ויכוחים....

היו תמונות של כולם על הקיר רק שלמייק היה פוסטר ענק על כל הקיר. זה היה ברור לכולנו כילדים שיש את מייק הישראלי משלנו הוא הכי גדול ומוצלח... ויש אלביס וקליף ואנגלברט וטום גונס ועוד... אני זוכר שהכי הרשים אותי אז אצל קליף ריצ'רד זה השיער... מה לעשות רציתי שיער כמו שלו...

mary222

New member
hello jacob, mary here

hello, with my new translate softwear, i can now, read and answer you. so you like cliff richard hair? when i was a little girl, all the boys, wanted their hair cut, like cliff-richard/ or elvis. my late father was a hairdresser, so he would come home, and tell me how many cliff/ elvis hair cuts he had done that day!!!, god-bless him when i was a little girl, the pictures on my wall were scott- walker and the walker brothers. i really liked them. happy days. love mary.xx

mary222

New member
hello daliat

cliff-richard, was on our t.v this morning, with the shadows, it is 30 years since thy have been togeather, then i rememberd, what mike tell me, about him and zvi, as children. i hope it bring happy memorys, to zvi, about his brother. love mary.xx

למעלה