hello actress and everybody

diskomonster1

New member
hello actress and everybody

happy to be here,thank you actress for your willing to help,but someone from this forum called shmulik has already helped me. thank you so much shmulik and i hope to visit here more often have a great day all of you

actress

New member
we can send u what ever u want

ומכיוון שאתה קורא עברית אתה מוזמן ליצור קשר עם סי במייל אני בטוחה שהיא תשמח לשמוע ממך וברוך הבא לפורום המקסים שלנו

הרשה לי לצרף גם את ברכותי ../images/Emo45.gif

נחמד ומרגש לדעת שחושבים על סי גם בארצות הנכר ומתגעגעים למוזיקה שלה. אם תישאר איתנו תוכל להיות מעודכן תמיד.

ט י נ ה

New member
סליחה שאני מתערבת אבל להבא

למרות שלא יוצא לי כל יום לענות אנא השאירו לי את התשובות למבקשי דיסקים מחו"ל אני כמעט כועסת על כך שאני האחרונה לדעת מזה. או קי אדם מבקש דיסק יש לנו המון כאלו בכל העולם ויש לנו פורמט קבוע של מענה ועזרה להשגת דיסקים גם בחול ולאו דווקא מהארץ חבל שמוליק שלא נתת לי צ'אנס לענות אפילו אני " רק " הזמרת אחרי הכל סי

מהומה על לא מאומה ../images/Emo12.gif

טינה, איך בדיוק הייתי אמור לתת לך צ'אנס לענות ? פנה אלי הבחור בשם נמרוד במסר אישי, שאל אותי מה קורה איתך ואם את עדיין מופיעה. שאל אם ישנם דיסקים שאפשר לקנות דרך האינטרנט כי יש לו רק את "עובדים בכביש". אני עם טוב ליבי הכנתי לו חבילה עם האוסף (מהדורה מיוחדת) ועם "תחלמי בגדול" שעל שניהם שילמתי מכספי הפרטי, ואת שניהם אני מתכוון לשלוח לו מחר בבוקר - שיהנה. אז על מה בדיוק ההתנפלות עלי ? מה הדבר הנורא שעשיתי אם תוכלי ברשותך להסביר לי. אני ממש לא מבין איך הייתי אמור לתת לך צ'אנס לענות. האם הייתי אמור להתקשר אלייך ולהגיד לך שמישהו מחפש דיסק שלך בתיבת ההודעות שלי ? אני מרגיש ממש רע עם מה שכתבת לי עכשיו.

actress

New member
הוא פנה לפורום של ירדנה ארזי למזלי

חבר טוב שלי שמנהל שם הודיע לי שהוא פנה אליי וגם פנה במסר אישי והעברתי הלאה... דברים כאלה תמיד צריך להעביר לסי וזהו. הפורום שלנו הוא בכל העולם וזה הטוב שבזה.

diskomonster1

New member
I'm sorry actress

I have left a message on the yardena arazi forum, but it wasn't directed to you. no one there answered me except for shmulik. then i send 1 message to him and 1 message to you, but he is the only one who answered me and offered his help....and you just told me to send e-mail to si. why should i do it? i'm not her friend. i just wanted to buy a cd, what's wrong with you ? what are you fighting about ? i can't believe you are acting this way, and it's all because of me

actress

New member
בכיף לא היה לי מחשב ולא יכלתי להגיב

אני לא כל יום על המחשב...(
) מה גם שתמיד שפונים אל סי לקניית דיסקים וכבר פנו אלינו בעבר כאן אז תמיד מפנים לסי
זה שפנו אלייך שיהיה להם לבריאות אבל תמיד שיפנו אל סי כי אחרי הכל כמו שהיא אמרה היא הזמרת והכי טוב קשר ישיר ולא עקיף

diskomonster1

New member
no one turned to me !!! i turned to

him,can't you understand that? why should i repeat myself a thausand times? why does it matter who will send the cd? why are you doing all this mess?........i asked him to buy a cd for me and he agreed,what's the big deal? i can't believe what you are doing,please stop talk about it,it makes me sick

אם זה כל כך יעזור לך

אני יכול למסור לך את הכתובת שלו ותשלחי לו דיסקים במקומי. יש לך זמן להודיע לי עד מחר בבוקר

actress

New member
אני לא מבינה אותך כ"כ טוב ../images/Emo5.gif

אני דיברתי על חבר טוב שלי מהפורום ירדנה ארזי שהראה לי את ההודעה שלך שם ולא יכלתי לפנות אלייך כי לא היה לי מחשב והנה שסי עונה אני תומכת ב 100000% במה שהיא אומרת נראה לי עצם זה שאנגלית ועברית הן שפות שונות גם המשמעויות שונות בהרבה. רק דבר אחד כיף לך שאתה בחו"ל מקנאה בך!!!!!!!!! הלוואי עליי.

ט י נ ה

New member
שמוליק אכן מהומה על מאומה

בואו נקטין פרופורציות לא יודעת מי פונה למי יודעת שראיתי הודעה כאן באנגלית וזה הכל קבלו כולכם התנצלותיאני אתחיל להדיר עצמי מהפורום ואתן דיסטאנס כי האנרגיה הזו אינה מה שהייתי רגילה אליה . ואיתך הסליחה אני מברכת על כל יוזמה לא יודעת מסרים אישיים וכו יודעת שמי שמבקש דיסקים מקבל היזדמנות שווה לקנות אותם אם שלחת לו מטוב ליבך מתנה כל הכבוד . אני יוצאת מהסיפור גדול עלי. סליחה שהגבתי הדברים םה יוצאים מפרופורציה לילה טוב ושוב מעריכה מכל הלב כל יוזמה שבאה ממקום טוב סי

למעלה