hello ^_^

niiko

New member
תגידי את זה שוב ואני אתקע לך ציפורן

(שלי) ביד שלך!! קן: זה כואב... <<מראה סימנים שהיו לי מימנה שהיא הייתה מעוצבנת>> עכשיו ברצינות, אני לא אעשה לך כלום, אבל זה יצא טוב!! ותסמיקי... זה בריא... קן: מה את אומרת?!?!?!? את שוב על סמים?! סתום יא עז אפגניסטנית!! קן: חתול בלגי!!

miaka

New member
בהחלט! אין כמו daiken! ^_____^

אני גם לא רואה את השלישית, בעיקר כי אני לא בבית כשהיא משודרת..

Digi Lista

New member
גם אני מקווה!

אז ברוך בואך, מקווה שתשתלבי מהר(זאת לא ממש בעיה), יש כאן עוד כמה שאין להם פוקס קידס אבל יש עוד דברים בפורום...

DiGiHiLa

New member
ברוכה הבאה לפורום!!!

אני מקווה מאוד שתהני בפורום ברוך הבא...

Nifredil

New member
ברוכה הבאה!

גם לי עד לפני חודש לא היה יס והיה לי רק ערוץ 1 ו-2. בגלל זה לא ראיתי את העונה השלישית מההתחלה. ייקח איזה שנה עד שזה יגיע לערוץ 1. ואני מתה על מאט.

niiko

New member
הוא גם נחמד...

אני אוהבת את נהרי וקאזו מהעונה השלישית, וקצת את ריו וקצת את (קנ)טה ואת טאקטו

אצלי..

זה ככה... הנרי הנרי ושוב הנרי ואז טאקטו וריו...זה בעונה ה3[ בעונה ה2 זה היה קן קן ושוב קן... בעונה ה1 זה היה מאט מאט ושוב מאט ומעכשיו {ואני מקווה שלנצח..} זה רק הנרי ולנצח הנרי...

niiko

New member
אצלי עם לדייק

עונה 1: מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט מאט. כבר אמרתי מאט? עונה 2: טי קיי וקן עונה 3: נהרי וקאזו עונה 4: קוג´י

למעלה