HELLO! חדשה פה

bidurit

New member
HELLO! חדשה פה

הי כולם, אני חייבת לספר שאני שמחה לגלות את הפורום הזה. אני מעריצה של QUEEN כבר שנים וככל שעובר הזמן, אני מתמכרת אליהם יותר ויותר. ולצערי, אני די נמצאת לבד במערכה. אין לי כל כך את מי לשתף בכל מה שנוגע ללהקה המדהימה הזאת. רוב מכריי לא ממש אוהבים את הסגנון הזה או אפילו מוסיקה טובה בכלל. אבל כמו שפרדי אמר, חברים תמיד יישארו חברים.. :) * אני אוהבת במיוחד את שנות ה-70 שלהם. האלבום האהוב עליי, שאליו אני מכורה טוב טוב הוא SHEER HEART ATTACK

khammel

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

לא לדאוג. את ממש, אבל ממש, לא לבד במערכה. רובנו (כולנו?) מכירים את תחושת ה"לבד" הזו שאת מתארת. השתלבות מהנה, קרן

dar dahan

Member
או, או, ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני כמוך גם מכיר את תחושת הלבד, בקרב חבריי והמשפחה שלי אף אחד לא שומע את קווין שלדעתי זאת הלהקה הגאונית ביותר שהייתה איי פעם. בניגוד לאלבום האהוב עלייך האלבום האהוב עליי הוא: A Night At The Opera שיחד עם האח שלו יום במרוצים שלמות לשמה, אבל זה כבר עניין אחר,
. ד"א סתם על עצמי, קוראים לי דר אני בן 17 ומכור חצי שנה ללהקה הזאת כאשר התחלתי לשמוע אותם לפני שנתיים. שתהיה לך השתלבות נעימה בפורומינו הקט, חחח
.

bidurit

New member
תודר (תודה דר..)

אני האמת התחלתי בכיתה ה' או ו' (אני כבר גדולה, בת 28
), עם הקסטה של GREATEST HITS שאח שלי נתן לי. היום היא כבר שחוקה לגמרי, אבל היא עדיין שמורה אצלי :)

Teo Toriatt

New member
וואי ממש קבוצת תמיכה

ברוכה הבאה
דבר מוזר הוא שכל מי ששומע שאני אוהב את Queen אומר אההה כן ההם.... אבל לא בדיוק מעריך אותם או אומר שגם הוא אוהב, אבל כל פעם שיש משהו שלהם בארץ, הופעות מחווה, ערבים בסינמטק... הכל מלא וכוווולם יודעים את המילים... אז איפה כולם מתחבאים?

bidurit

New member
כן, גם אני

שאלתי את עצמי את השאלה הזאת- איפה הם מתחבאים להם?! :) אבל אלה שאומרים לך "כן, ההם..." בטח מכירים בעיקר את הלהיטים מהאייטיז של קווין, שלדעתי לא מייצגים בכלל את הגאונות של הלהקה הזאת.

למעלה