HELIOSPHERE --> שירים להורדה.

HelloweeN

New member
HELIOSPHERE --> שירים להורדה.

אני וההרכב שלי הקלטנו כמה שירים לאחרונה,נשמח לשמוע חוות דעת שונות עליהם. אחד השירים הוא השיר החרוש,המאוס אך הכ"כ אהוב עלינו של מיידן FEAR OF THE DARK, בגירסא שלנו:) הערות: -הזמר חרא, זה ידוע, ואנחנו מחפשים אחד נורמלי -ההקלטות זה הקלטות לייב באולפן, לכן הסאונד לא אופטימלי, יתכנו בריחות קצב קלות פה ושם (השירים הוקלטו בלי קליק) נשמח לתגובות. אגב, אני אחראי על הקצב בכח. (מצורף לינק לדף שלנו, תורידו משם ישירות את השירים)

MetalliKosta

New member
תגובה

קודם כל,כל הכבוד שאתם עושים האבי מטאל,אין הרבה להקות בארץ שעושות את הסגנון הזה... לגבי פיר אוף דה דארק,הגיטרות לא הכי מתואמות,הסולן על הפנים,הדבר שהכי טוב היה שם זה התופים,בשלבים מסוימים הם הובילו את השיר ולא הגיטרה וזה לא אמור להיות ככה. סה"כ נחמד,אבל הגיטרות והסולן היו חלשים. HAIL AND KILL היה יותר טוב,שוב הסולן לא משהו,אבל פה הנגינה הייתה טובה. השיר שלכם,אהבתי,שיר נחמד עם ריפים לא רעים בכלל,גם הסולן היה סבבה פה. בכלליות די אהבתי,יש מקום לשיפור במיוחד בעמדת הסולן (אולי תנסו לדבר עם הסולן לשעבר של סטוף אוף טירס? יש לו שירה מעולה להבאי מטאל) מחכה לעוד דברים...

HelloweeN

New member
תגובה:

יש לנו סולן חרא, זה ידוע, וזה פשוט דופק את כל העסק. הסולן הוא גם הגיטריסט, והובהר לו בהחלט שזאת הייתה הפעם האחרונה שהוא שר שירים כבדים. להבא, הגיטריסט השני ישיר את השירים היותר כבדים (הוא שר אגב ב- HAIL AND KILL) במין גראול עדין ונעים לאוזן. יש לנו עוד מגוון קאברים לשירי רוק קלאסיים (wind of change, sultans of swing, house of the rising sun וכו'),אין אין מקום באתר הזה יותר.

IroN MaideN1

New member
סוף סוף להקה ישראלית שמנגנת הבי!!!

אז בקשר להערות אני דיי מסכים עם- metallicosta ואני חייב להגיד שהמתופף מצוין ובקשר לזמר.......אתה יודע... אבל יש פוטנציאל!

טוב, לגבי fear of the dark

הסולן בהחלט חרא. הקול שלו בכלל לא מתאים למטאל, הוא מזייף והיו חלקים שנשמעים כאילו הוא לא יודע את המילים חוץ מזה הגיטרות ממש אחלה! כל הכבוד! חוץ מהקטע של הסולו שלא היה משהו אבל גם שמעתי שהוא ממש קשה, אז נסלח ואני אומר את זה למרות שאתה, hellowin, קראת לי לפני שנה הומו בפורום מטאליקה, אבל סלחתי :)

טוב, בסוף הצליח לי להיכנס

והנה הדעות לגבי כל שלושת השירים: Fear Of The Dark- פה ושם היו כמה פיספוסים, אך התיפוף היה טוב הגיטרות היו לא רע בכלל, אך הסולן פשוט נורא ואיום! Hail & Kill- יצא לא רע בכלל אך חבל שהסולן הורס את העובדה הטובה שלכם, והתיפוף כאן ייצא מעולה. Wolf- הגיטרות היו מאוד טוב, וגם התיפוף. סה"כ אני חושב שאתם יכולים לבנות הרכב מצליח עם תחליפו את הסולן, ואגב התיפוף היה ללא ספק הדבר הטוב ביותר.

Awaken

New member
אז ככה...

הקטע הראשון של השיר (הרגוע) חלש מאוד... אתם לא מכוונים טוב אחד לשני.. יעני הרית'ם יוצא יותר חזק מהליד וזה קצת מוזר... בכל מקרה, ברגע שהשיר נכנס לקטע ה-"קצבי" הוא משתפר בהמון... מהקטע הזה והלאה ממש ממש נהנתי מהשיר, נגינה מעולה גיטרה נשמעת טוב תופים מעולים... חוץ מהסולן. יעני בסדר אין לו קול משהו אבל לפחות שישמעו אותו נורמלי. יש קטעים שלא יודע כאילו נגמר לו האויר באמתע המשפט או שהוא מתרחק מהמקריפון או משהו וזה יוצא בכל מני ווליומים כמו פייד אאוט מוזר, וזה חבל כי המוזיקה ממש אחלה וזה הורס... תחליפו סולן, תקליטו שוב, ויצא אחלה אני בטוח. דרך אגב הוא גם לא שר את המילים הנכונות!!!!! לדוגמא, יש קטע ששיר במקורי הולך ככה: watching horror films the night before, debating witches and folklore, the unknown troubles on your mind...." והוא בכלל שר: "watching *bla bla* .......wathcing movies and folklore" וגם ההמשך לא עם המילים הנכונות,ואיפה שכתבתי bla bla זה פשוט לא מבינים מה שהוא אומר, אבל זה בפרוש לא המילים הנכונות.

HelloweeN

New member
תודה לכולם על התגובות!

הזמר הוא גם הגיטריסט, וזה אכן ממש על הפנים. ההרכב הולך כניראה לסגור את הבאסטה עוד חודש (הגיטריסט מתגייס), כך שאם יש להקה שמחפשת מתופף, אני די זמין :) אם נצליח לארגן הופעה איפשהו, מילה שלי שננסה להחזיר להבי מטאל את הכבוד המגיע לו בארץ (=קאברים למיידן ושות')

אגב, בקשר לסולן

אני לא חושב שהוא כל כך גרוע בתור סולן... הוא פשוט לא מתאים לשיר איירון מיידן

HelloweeN

New member
כן, זה גם מה שהוא טוען. אני באופן

אישי לא יכול לסבול את הקול שלו כבר.

למעלה