Hei

Shachar85

New member
Hei

שלום לפני חודשיים בערך חשבתי להתחיל ללמוד סלסה, אבל... מי שהייתה אמורה לבוא איתי ברחה לי והעדפתי שלא ללכת ללמוד לבד. האמת ששכחתי מזה לגמרי, אבל במקרה מצאתי את הפורום הזה ו... מי יודע, אולי אני אתחיל ללמוד סלסה בעקבות מציאת הפורום? :) אז השאלה שלי- סלסה (לא סלסה שורות) רוקדים זוגות. יש אפשרות ללכת לבד ללמוד?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif א'- אין דבר כזה סלסה שורות

ב'- כן, רוב האנשים באים לבד...לדעתי. תמצא לך מספיק בנות זוג לריקוד במועדון ... אין מה לדאוג ...

סלסה זה לא שורות

סלסה זה ריקוד זוגות ריקודי שורות זה בד"כ אמור להיות ריקודים ברזילאיים או ריקודים אפריקאיים וכל מיני כאלו. אבל סלסה זה סלסה והאמת אין כ"כ קשר בין ריקודי השורות האורגינליים לסלסה. בקשר לשאלה שלך, את יכולה ללכת בכיף למועדון גם בלי בן-זוג זה בסדר רוב הסיכויים שתמצאי שם בן-זוג ואם לא תמצאי אז תבקשי מאחד המדריכים שיעזור לך למצוא בן-זוג ללימוד לפחות ואני בטוח שישמחו לעזור לך
ו..תהני

Shachar85

New member
איך הגעת למסקנה שאני בת??

תקרא הודעה ראשונה שלי- הייתי צריך ללכת עם משהיייייי לרקוד. אני בן. מדריכים עוזרים גם לבנים למצוא בנות זוג לריקוד? ;) אני אעדכן פה אם באמת יצא לי להתחיל ללמוד תודה על העזרה!

סורי לא שמתי לב../images/Emo9.gif

וכן, מדריכים עוזרים גם לבנים
מקסימום תלך למדריכות

Shachar85

New member
אה.. ובקשר לסלסה שורות-

מי שממנה בעצם שמעתי על סלסה, קראה לזה ככה. ריקודים כמו "בובמה" ודומיו. איזה סוג של סלסה זה?

XUXA141

New member
ריקודי שורות

בעיקר ברזילאים אבל יש גם לטינים ( והמוכרים בינהם זה באמת "לטינוס" ו"בומבה" שהפכו לשירי חתונות). האמת - יש איזה מוטציה של סלסה שאני זוכרת מהפוקוס - תמיד בתחילת ההרקדה, אחרי הלימוד ולפני הריקודים החופשיים, הם היו אומרים לכולם לעמוד בשורות והיו עושים מקצבים של סלסה כשכולם עושים מה שהמדריך אומר - משהו בסגנון "ועכשיו כולם צעד בסיס שני, צעד בסיס שלישי, ועכשיו סיבוב" וכך היה עובר גם לצ'ה צ'ה צ'ה וכאלה. ( וגם מרנגה לפעמים) אבל זה באמת ראיתי רק שם.

למעלה