hefte bash שבוע טוב

../images/Emo198.gif‫hefte bash - Supas ez kurda

slawe kurda
chawani ? bashi? ma tokefoxk xkitaloxh kurdineya u yalonke didoxh bashi? bemet tiheyou beririm kulxun ayet maxkela kurine bashi bashu - skilta basima la gebad shteloxh chai kurdi asli asli min asli? mene mene mene !!!! pihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii choc'cccccci chocalaaaaa

מלי 6011

New member
silav xushka min

silav xushka min - שלום אחותי ez'e bashim tu cawani-אני בסדר מה שלומך

../images/Emo198.gifתודה רבה תלוך - ברול ה' ../images/Emo140.gif

אני שמחה שאת כאן איתנו מוסיף כייף לאווירה
חוץ מיזה יש לי לספר על הפתעה שהייתה לי היום את זה אני משאירה לתגובה חדשה כדי שכולם יקראו משהוממשמח מאוד מאוד - יענו רבה רבה רבלה

../images/Emo198.gifכורדים היום באשיר בוטני הגשים לי חלום

לפעמים חלומות מתגשמים לפעמים כשהלב מאמין לפעמים בליל קיץ חמים לפעמים חלומות מתגשמים לללללללללללללל
הזמר מלחין כותב מעבד יוצר ומוזיקאי - האיש המיוחד באשיר בוטני הגשים לי הבוקר חלום ירדתי לבדוק דואר ובתבה היתה מעטפה גדולה עבה בצבע לבן פתחתי את המעטפה ומה אני רואה נשבעת לכם שכולי רעדתי מהתרגשות - דגל כורדיסטאן קטן וחמוד גם שלח לי DvD שהיה כאן בישראל וואיייייייייייייייייייייייי קפצתי מרוב אושר ושמחה נשקתי את הדגל וכל הדרך במעלית עשיתי קולולולווווווווווווווווווווו עד לכורדיסטאן הספקתי לצם בוידאו אני יערוך ויעלה ל Flix כשכולכם תראו את הדגל זה חלום שהיה לי המון המון שנם - עכשיו החלום נצמד לחלום שהתגשם עם הפורום אני מודה לבאשיר בוטני אני צריכה וחייבת לשלוח לו תודה בחזרה בפייסבוק על החלום שהתגשם אין אין על באשיר - בן אדם מיוחד - אני מעריצה את האיש מהרגע שהכרתי אותו הבנתי כמה הוא מיוחד

../images/Emo198.gifהגרסה הגברית לשיר של הדסה ישורון

ערכתי וידאו לשיר שהמון זמן חפשתי בנט - מקושר כורדי עזר לי ושלח לי את השיר הדסה ישורון שרה אותו בסהרנה ,שיר מאוד מאוד יפה אני עוד צריכה להגיע לבית של הדסה ישורון כדי לקבל את האלבום בבקשה קבלו את הוידאו - עם מקבץ של ריקודים בכורדית !!!! שם השיר Kurdistan Seyrena איך חימי אומר ? להנאתכם
ולשיפוטכם !!!
בשמחתכם - קולולולווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

hemiitz

New member
אן על בשיר הוא מדהים מדהים אתם לא מכירים אבל

הוא יגיע לישראל ואנחנו נכבד ונקבל אותו כי מגיע לו את זה הוא פשוט אדם שכדיי לכול אחד לפגוש אותו אני לא פגשתי אותו אבל אני בקשר יום יומי וזה כייף אחד גדול אני מחכה בסבלנות לבאו שיבבבבוווווווואאאאאאא ככככככבבבבבבבררררררר חחחחחחחחח

מתי הוא בא שנעשה לו חאפלה..

כאן בירושלים נזרוק עליו שקולה
ונכיר לו כאן את יו"ר התרבות אסי זקן
ואת כל החבר"ה הטובים,נעשה כאן סהרנה קטן

../images/Emo198.gifלבאשיר מגיע אירוח ממלכתי

יש לקבל את באשיר סברי בוטאני על שטיח אדום,הוא פועל בדרלך של שלום עם הקהילה הכורדית בישראל כן ירבו אנשים בעולם כמו באשיר סברי בוטאני. בן אדם שראוי להערכה - באשיר יקיר הקהילה הכורדית בישראל ואני מקווה שבאירגון מודעים אליו בצורה הנכונה... להעביר הלאה

../images/Emo198.gifאני מכבה את המחשב להעלות לכם

את הדגל שסברי שלח לי - עורך הוידאו נתקע לי
כבר חוזרת עם דגל כורדיסטאן

../images/Emo198.gifחובה לראות את הוידאו הבא ביוטוב

פסטיבל מחולות כורדיסטאן בהמבורג למה למה אין כזה דבר אצלנו איפה הטעות של הכורדים בישראל איפה ? - אנחנו כורדים לייט לראות כאלה דברים ולהתפוצץ מקינאה - כל הצבעוניות האותנטיקה והפולקלור מדהים מאוד!! וכמו שאומר חימי - להנאתכם

רק לידעתכם הכורדים בארץ עושים..

את אותו הדבר שעושים בכורדיסטאן
חבל שאתם לא רואים את זה
בחינות של כל המשפחה שלי אצל כולם היה ככה,אצל כל האחים שלי כולל אצלי
תשאלו כל מי שמכיר אותנו
תנו קצת קרדית לכורדים בארץ!!!
נ.ב בתמונה רב חוגג בסהרנה 1985-מרים ספר תורה בתהלוכה!!

../images/Emo198.gifהכורדים בישראל ישראלים + תוספות

הכורדים בישראל הם כמו כול שאר הישראלים והצברים לא פחות ולא יותרץ הלכנו / הכורדים עם הפנים קדימה ולא נשארנו מאחור,חונכנו על אהבת ומורשת ישראל ואפשר להגיד שדור הסבים והסבתות כולל ההורים שלנו גידלו כאן דור לתפארת מדינת ישראל..... אנחנו תמיד נהיה ישראלים ונשאר ישראלים + תוספות של תרבות מסורת פולקלור שהביאו איתם העדה הנפלאה שלנו מכורדיסטאן, ובמקביל לאהבת ישראל .רובנו במקביל חונכנו לאהבת כורדיסטאן לראות את הילדודס הקטנים רוקדים ומתחברים למסורת הכורדית מראה שלא עצרנו בזמן. תקווה שזה ימשך לדורות הבאים - עד כמה שזה נראה לנו היום - בעצימת עניים יש לנו דור ממשיך שלהתגאות בו אפשר לראות את זה בבית באירועים משפחתיים,בחוגים ובאירועים שיש לנו בתוך הקהילה גם בפייסבוק צומח לו קבוצות דור צעיר שמתגאה בהיותו מחובר לשורשים העמוקים בגאווה גדולה

למעלה