heeeeeeeeellllllllpppppppppppp

heeeeeeeeellllllllpppppppppppp

אשמח אם מישהו במקרה יודע ויוכל לכוון אותי. יש לי מקלדת שליטה שלפתע לא עובדת... שמתי לב לדבר מוזר בהגדרות של sound and audio devices הדבר המוזר הוא שב- hardware ניתן לראות שהמחשב מזהה את המקלדת ואפילו מספר שהיא עובדת כראוי (תמונה מצורפת). אבל באודיו הוא לא נותן לי אפשרות להגדיר אותו, כאילו הוא לא קיים. (תמונה מצורפת בהודעה הבאה). האם מישהו יודע מה עלי להגדיר במחשב בכדי שאוכל להגדיר את המקלדת כ - midi default device?

HeavenlyB

New member
זה לא אמור להופיע לך שם

מקלדת שליטה לא נועדה ל-MIDI Playback.

גם בקיובייס היא לא מזוהה

היום הייתי בחלילית כדי לבדוק את המקלדת, מסתבר שהיא בסדר ועל המחשב שלהם היא עולה. מה גם ששם במידי פלייבק היא כן הופיעה, זה מה שאני לא מצליח להבין. בכל מקרה, בקיובייס, תחת device setup היא לא מזוהה.

נוכח

New member
או קיי...

תראה, כדי לך לקרוא את ההסברים בקבצים המצורפים לתוכנה. לא מבין אנגלית, תעבוד עם מילון. זה מה שאני עושה, שובר ת'ראש ומנסה להבין. מצאתי שם משהו, אני לא מבין אותו טוב כרגע, ואין לי זמן כל כך להיכנס לזה, אבל תנסה. devices יש בתחילת הרשימה midi device manager יפתח לך חלון תלחץ שם על install device תפתח רשימה. המקלדת שלך לא מופיעה שם, תבחר את GM אולי (שזה general). תנסה להבין איך להמשיך מפה. אולי זה יפתור!

לא נפתחת לי רשימה ב install device

זה ריק... לדעתי הבעיה היא לא בהגדרה בתוכנה אלא קודם כל בווינדוז... אבל אין לי מושג מה...

למעלה