heeeeeeeeeeeeelp

heeeeeeeeeeeeelp

אוקיי מכירות את זה שהשחור מתחת לעיניים נמרח וזה כזה יאכססס? איך מונעים את זה? הצילו זה ג´יפה וזה קרה לי כבר פעמיים השבוע !!! עצות? בתודה אור!

תיראי...

השחור בעין תמיד נמרח ותמיד ימרח... לצערי הרב אין לזה תרופה. וזה מפני שאת העפרון השחור את שמה בתוך העין ותוך כדיי מצמוץ העין, העין דומעת בלי שתשימי לב לזה אפילו וזה מה שגורם לשחור להמרח. עם השחור ממש נמרח לך מתחת לעין וזה נראה פשוט מזעזע אז כנראה שהעפרון שאת משתמשת בו לא הכי טוב שיש.. אני ממליצה להשתמש בעפרון השחור של קאסטרו בלי החידוד, הוא טוב! וכשהוא נמרח הוא לא נמרח בגועליות כזאת אלא ממש טיפה בצדדים ותוך כדיי ניגוב קל בקצה העין זה יורד, וזה לא נראה כזה ג´יפה... ויש גם את העפרון השחור של אנה לוטן עם החידוד שהוא יותר מקצועי, והוא ממש טוב.. אני לא יודעת איפה את יכולה להשיג אותו כי אני השגתי אותו מהמורה שלי. אבל את מכירה מישהו שיכול להשיג לך עפרון איפור מקצועי של אנה לוטן אז זה מומלץ ביותר.

adrian -dz

New member
אור יקירתי

יש לי שתי עצות בשבילך : 1. לא לתחום בעיפרון שחור בתוך העין כי זה מקטין אותה ולכן רק אם העיניים שלך הו גדולות שימי עפרון שחור בתוך העין . אם העיניים שלך הן בינוניות - קטנות תחמי את העין בגוון עיפרון בהיר ( לא לבן ) לכי על גווני הקרם והשמנת הצבע הבהיר "פותח" את העין ונותן אשליה של גודל. 2. אם בכל זאת ברצונך לתחום מתחת לעין ולהשתמש בצבע שחור הקפידי במריחת המייק אפ מתחת לעין , אפילו בעזרת מברשת צללית ולא לשכוח את הפודרה כדי לקבע את המייק אפ ( אם העיניים שלך קטנות תחמי את העין ותצאי מעט מזוית העין כלפי מעלה ) לאחר תיחום העין טשטשי מעט בעזרת מברשת צללית או מברשת אייליינר ושימי שוב פודרה . נ.ב. אני באופן אישי משתמשת במקבע איפור שמגיע בצורת ספריי מתיזים מעט אחרי שמתאפרים וגם אם רקדת 5 שעות במועדון האיפור עדיין נראה כאילו התאפרת לפני דקה. מקווה שעזרתי. adrian

נכון מאוד אבל...

אם את רוצה בכל זאת לשים עפרון שחור בתוך העין ויש לך עין קטנה אז פשוט תשימי מתחת לעין פס של צללית טיפה כהה (לא שחור) לא צריך להגזים אבל אפשר חום או כחול כהה או ירוק כהה וכו´... ומסקרה על הריסים התחתונות.

וואי חידשת לי עכשיו עם המקבע איפור.

רציתי לישאול כאילו מה שמתיזים על הפנים זה לא עושה תחושה של רטיבות המייקאפפ?.. ושל איזה חברה את מישתמשת? וכמה זה עולה בערך?

מצטרפת לשאלה-

תודה לכן יקירות העיין שלי בינונית והצבע שלה הוא תכלת קח שזה ממש יפה ולדעתי זה מדגיש את הכחול:) נשמע אחלה מה שאת משתמשת בו היכן הוא ניתן להשגה? מה מחירו? תנקס!! חג שמיייח ביי בנות:] --אור--

adrian -dz

New member
לגבי תחושת

הרטיבות של המייק אפ אם את משתמשת במייק אפ סטיק הקפידי למרוח קרם לחות והרבה בעיקר באיזור ה - T . המקבע איפור עולה בין 60 ל 100 שקל ויותר תלוי באיזו חברה. אני משתמשת במקבע איפור של גיורא שביט ( מעולה ) . אם את רוצה עוד פרטים שלחי לי מסר . ADRIAN

למעלה