Heavy On My Heart הקליפ

Heavy On My Heart הקליפ ../images/Emo4.gif

עכשיו ראיתי אותו (סוף סוף היה לי זמן
) באמת מזכיר את השואה
יכול להיות שהקליפ הזה נעשה לזכר שחרור אושוויץ ? לא סתם הוא יצא בתאריך +- התאריך של שחרור אושוויץ.
ובאמת שיכלו לעשות את הקליפ הזה יותר טוב למרות שיש בו טיפה של חן בהתחלה

FreakOfNature

New member
הקליפ הזה הוא פספוס אדיר

כי Heavy On My Heart זה באמת שיר יפה, אבל חבל שעשו לו קליפ מזוויע. אולי יש כאן איזה נסיון אומנותי כלשהו, אבל אף אחד לא יתחיל לבחון את האומנותיות שלה ב- MTV.

לא נכון...

אני יודעת שעכשיו אני בעמוד השמיני של הפורום וזה "קצת" מאוחר לענות על ההודעה אבל לדעתי הקלים הזה יצא ממש ממש יפה ואולי הוא לא עם איזה אלפי אפקטים או דברים מגניבים כאלה אבל הוא ממש יפה ותאמת הוא גם מאוד עמוק! אני אהבתי..

לא נכון...

אני יודעת שעכשיו אני בעמוד השמיני של הפורום וזה "קצת" מאוחר לענות על ההודעה אבל לדעתי הקלים הזה יצא ממש ממש יפה ואולי הוא לא עם איזה אלפי אפקטים או דברים מגניבים כאלה אבל הוא ממש יפה ותאמת הוא גם מאוד עמוק! אני אהבתי..

Itzik200

New member
אממאאא ראיתי גם עכשיו את הקליפ...

אחד הקליפים היותר מזעזעים שראיתי מפחיד מאד בוא נגיד שאת המטרה שלו הוא הצליח להשיג העביר בי צמרמורות ועשה לי רע, אני עכשיו מרגיש ממש רע אבל הוא ממש גרוע למה לעשות כזה קליפ?! יכלו באמת לעשות לו סוף שמח יותר אמנם הרעיון מקורי, אבל מזעזע לא הבנתי בכלל למה לוקחים אותם למשרפה ולמה בזמן שהם מפורקים, בינתיים רואים אותם מתמזמזים? מוזר ביותר אמן ויגנזו אותו והיא תצטרך לעשות קליפ חדש

למעלה