Heavy Metal Monster

Elpar

New member
Heavy Metal Monster

מישהו היה שם? אני יודע שראיתי את נדיה (בהסעה) אבל לא הספקתי לדבר איתה, ולא ראיתי אף אחד אחר מוכר בהופעה עצמה... מישהו היה שם אז? או תכנן לבוא ולא בא? מי שלא הפסיד בטירוף! הייתה ההופעה הכי טובה שהייתי בה (לא הייתי בהרבה הופעות אבל זאת הייתה ממש טובה)! היו להקות מעולות, והסולנים נשמעו ממש כמו האמיתיים!

miss evil

New member
מההה??

היית בהסעה ולא אמרת לי שלום.?!?!?! יוואוו יא נוולה! אסף. גאד אתה ממש מניאק. הייתי מסטולה רוב הזמן ולא היתיחסתי לאנשים ככה שלא שמתי לב לאף אחד אולי רק לחברים שלי. גם אליהם בקושי. חח ואומרים שההופעה הייתה ממש גרועה

Elpar

New member
כן אמרו ככה אבל לדעתי היה אחלה

ואני האמת התביישתי לגשת לא יודע למה :/ הייתי מאחורה בהסעה, הכרתי כמה אור עקיבאתיים (וואו זה נשמע מוזר)... וכשירדנו ראיתי שהסתכלת עליי אבל לא אמרת שלום אז... לא יודע :/ בדיוק כשבאתי לומר "היי" הסתובבת כזה... סליחה...

miss evil

New member
סורי :(

כנראה ממש לא שמתי לב לאנשים. אני בסופו של דבר בכלל לא ניכנסתי להופעה.. מכרתי את הכרטיס שלי ונהנתי בדרך אחרת. למרות שהכניסו אותי גם בלי כרטיס. ומי הכרת מאור עקיבא? כי כל מי שנסה מפה מכיר אחד את השני.

Elpar

New member
לא זוכר שמות

ישבו בספסל אחורי איתנו... ולנו לקח איזה שעה להיכנס, נכנסו בדיוק בהופעה של סטרטובריוס :) והייתי בכל ההופעות, כל הפוגואים, כל השירותים (טוב רק אחד מהם...) וחזרתי חצי מת...

למעלה