heaven1 - ניסית לדבר איתה?

yofiel

New member
heaven1 - ניסית לדבר איתה?

קראתי את חילופי הדברים בינך לבין מישל , ורציתי להוסיף כמה דברים. קודם כל , ניסית לדבר איתה? ולא בצורה של לתקוף אותה בחזרה. אם אתן עןבדות הרבה ביחד , אז תבואי אליה מתישהו לא בזמן שאתן רבות , ותגידי לה שזה מפריע לך , תנסי להבין אותה ותנסי להסביר לה איך את מרגישה כשהיא מתייחסת אלייך ככה. ברגע שתבואי עם רצון כן לעזור ועם ביקורת בונה על מנת שתוכלו ליצור אוירה שמחה יותר , יש סיכוי הרבה יותר טוב שהיא תקשיב לך וגם תעריך אותך על כך. תנסי לא לבוא בצורה של התלוננות , לא בצורה של ``את לא בסדר`` אלא ``בואי ננסה לשפר ביחד`` מי יודע , אולי בסוף עוד תהיו חברות... בברכת אור ואהבה יופיאל המלאך

heaven1

New member
צר לי לאכזב אבל..

ניסיתי וזה לא עובד לא צחקתי שאמרתי שהיא חצי לא שפויה היא פי שתיים מהגיל שלי ולא מבינה שיש לי עלי מספיק כובד בכדי שלא יציקו לי בדיוק עכשיו היא עם אותה התנהגות לא יודעת להתמודד עם לחץ

yofiel

New member
אוקי , כיוון אחר...

כנראה שאת צריכה להתמודד עם העובדה שהיא כזאת , אבל את לא צריכה להגיב לה. היא יכולה לנסות להלחיץ אותך אבל את לא חייבת להלחץ. זה לא קל , אבל תנסי לא להתייחס אליה , בהתחלה זה עוד ירגיז אותך , אבל אחר כך תתרגלי לזה שהיא ככה ותוכלי לצחוק על זה. בדרך כלל שמשהו כבר לא מציק לך , זה זה גם יפסיק לקרות , כמו ילד קטן שמושך לילדה בצמות , הוא ימשוך לה בצמות כל עוד היא תמשיך להתעצבן מזה. אם היא לא תגיב ולא תתן לו תשומת לב הוא יפסיק. בסך הכל זה רק משחק על אנרגיה , והיא ``שותה`` את האנרגיה שלך , אבל רק כל עוד את נותנת לה לשתות לך את כל האנרגיה. מקווה שזה יעזור לך... יופיאל

למעלה