Heat #102

123יעל

New member
Heat #102

היה פרק ממש ממש יפה! מקס כזו מגניבה..... למה אף אחד לא פתח שרשור? אתם יודעים שזה הפרק הראשון איי פעם שראתי של מלאך שחור! בסטאר וורלד, ולא היה לי מושג שזה רק הפרק ה2/3 אז לא כזה עקבתי כי חשבתי שאני לא אבין.... ראיתי בדיוק את הקטע בגשר עם האומגה כזה.... וממש התלהבתי!!! אז יאללה אנשים תתחילו לדבר! ציטוטים אהובים תמונות אהובות וכל מה שבא לכם לראש!

פרק שווה!!

אני לא מאמינה שלא ראיתי קבוע מהתחלת הסידרה! מקס באמת מגניבה! ולוגן היה ממש חמוד! איך הוא חייך לעצמו שהוא התחזה לאחד מהאנשים של ליידקר ברמקול.. ואיזה חמוד היה הקטע שמקס חיבקה את לוגן ואמרה לו תודה ושהוא מדהים! גאד שווה!

ברודי

New member
אני אוהבת את הפרק הזה לגמרי...

האמת לראות בפעם השנייה זה פחות כייף
פשוט שידעתי כל מה שהיא תעשה ומה יקרה וכאלה. נניח שהאישה הזאתי התקשרה ל"עבודה" ובעצם זה היה לליידקר. ידעתי את זה. אז באסה לי. אני אוהבת איך שהיא תמיד מצליחה לצאת ממצבים כל כך מסובכים. זה מדהים אותי. כאילו, התסריט כל כך גאוני שזה לפעמים נראה לא הגיוני הדרכים שבהם היא מתחמקת מהמצבים האלה, אבל ג'סיקה מבצעת את זה בצורה ממש אמינה! איך שכל מה שהיא עשתה בתחילת הפרק בספינה היה לקחת את הכסף, והם כבר הרגו אחד את השני. זה גאוני!!! למרות שהם השתמשו בזה גם בפרק הראשון עם ברונו, שהוא רצח את הבוס במקומה (אגב לא הבנתי מה היא אמרה לברונו שגרם לו לעשות את זה) אני לא זוכרת כרגע ציטוטים. בדר"כ בזמן הצפייה בפרק אני מנסה לשים לב לציטוטים שווים, אבל פשוט כל הפרק הייתי עסוקה בלהתלהב. אבל יש לי תמונה מהפרק שאני חולה עליה!! אני מקווה שלא טעיתי בפרק עם התמונה

123יעל

New member
אני זוכרת המון ציטוטים!

אבל אין לי כוח לחפש.... אז את כל הקטעים עם אריק הזה..... שהיא אמרה לו שהוא הגבר וזה... כשהוא"זרק" אותה זה היה קורע! וזהוא בעיקרון! התמונה האהובה עלי היא דוקא שהיא על האופנוע!

זה לא היה כמו ברונו

בפרק הזה היא פשוט גנבה להם את הכסף ואז כל אחד שגם ככה לא בטח בשני ירה באחרים כי הם חשבו שהם רימו אותם. אצל ברונו זה היה יותר גאוני: היא שיכנעה את ברונו שהיא בעצם נשלחה על ידי סונריסה לחסל את ברונו עצמו (וכל השאר היה בעצם הצגה להביא אותו למלון). מקס שיכנעה את ברונו שסונריסה בעצם בגד בו ורוצה אותו מת, לכן ברונו הרג אותו כנקמה. אגב זאת הייתה הפעם הראשונה שראיתי את הפרק הזה מתורגם - אף פעם לא ראיתי את הקטע שבעצם מסביר מהי מקס ומה קרה בפרק הקודם.

ברודי

New member
לא הבנת...

לא אמרתי שזה היה בול כמו ברונו התכוונתי הרעיון הכללי. שלא היא מבצעת את המשימה אלא גורמת למישהו אחר לבצע אותה בשבילה ע"י תימרון כלשהו כמו לקיחת כסף, או לעבוד עליו שהיא נשלחה לרצוח אותו. עם ברונו אגב, רק עכשיו שהסברת הבנתי מה היא גרמה לו לחשוב. אבל זה לא אמין כל כך. היא מזלזלת בו ואומרת לו שאם הוא היה טוב אז הוא היה יורה עליה עוד בשנייה שהוא קלט שמשהו לא פועל לפי התוכנית. ואם הוא כזה גרוע ולוקח לו הרבה זמן עד שהוא מחליט לירות במקס, איך זה שישר הוא מגיע לבוס שלו והורג אותו? ועוד את הבוס שלו הוא מכיר. טיפוס כזה סביר להניח שדווקא לא יהיה לו אומץ לירות בבוס שלו ככה סתם אפילו אם הוא רצה לרצוח אותו.

למעלה