health certificate

law and order

New member
health certificate

האם אמורים להיות קשיים בהוצאת האישור הזה?
אני מכוון ללימודים בסין והוצאתי את האישור שהרופא אמור למלא ולהפנות לבדיקות מתאימות אבל הוא פשוט סירב ואמר שהחוק לא מאפשר לו. הדבר היחידי שהוא יכול לעשות זה להוציא סיכום רפואי , בעברית.
מה עושים במקרה כזה?
זה אישור של 2 עמודים עם כל מיני בדיקות ועבר רפואי, כמו טיפוס, דיפטריה, הפטיטיס איידס ועודכל מיני מחלות ועבר נפשי לצד בדיקות של צילום חזה ואק"ג גובה ומשקל מספר ראייה בעיניים.
נראה לי מוזר שאין אפשרות. זה לגיטימי לחלוטין
לגבי האישור, האם צריך לתרגם אותו אצל נוטריון?

John the Savage

New member
אין לי מושג לגבי סין והאישורים שהם דורשים

אבל מגיגול קצר נראה שיש אפשרות לעשות את הבדיקה גם בסין. לדוגמה, ע"פ מה שכותבים כאן:
http://www.lawschoolchina.com/students/medical-examination

You can do the physical medical exam in your home country, or when you arrive in China. We normally advise students to take the medical exam in China because sometimes the medical tests taken in students home country are not accepted if there is a mistake or not in the correct format and students need to take the medical test again in China.

law and order

New member
תודה אבל זה מדבר על תוכנית אחת

זו החלטה גורפת לכל המוסדות?
לפי השאלון יש נתונים שרופא משפחה אמור לדעת אותם גם. איך אפשר לבדוק אם הייתה לי שחפת או לא יודע מה בעבר, מוזר :\

John the Savage

New member
ממה שאני מבין אלו דרישות של הויזה

אלו דרישות של הויזה/של הממשלה הסינית, כך שהן אמורות להיות דומות באוניברסיטאות שונות. מציע שתבדוק באוניברסיטה ובשגרירות סין בישראל האם יש אופציה לעשות את הבדיקות בסין (באתר השגרירות עצמה לא ראיתי שמופיע שום דבר בעניין).

לגבי שחפת, מה שעושים בדרך כלל זה בדיקת דיקור. אם אין תגובה והמקום לא התנפח, סימן שלא חלית. אם המקום מתנפח, שולחים לעשות צילום חזה.

תשאל את האוניברסיטה האם סיכום מידע מתורגם יספיק.

וגם האם הם דורשים בדיקות מיוחדות או חיסונים.

law and order

New member
תשובות

בדקתי מול האוניברסיטה ונאמר לי כי הם צריכים את האישור טרם ההגעה.
בנוסף נאמר לי כי ללא האישור לא יתנו לי להיכנס ללימודים בסין.
מישהו יודע מה הסיפור הזה?
העברתי את הטופס לרופא מחוזי של קופת חולים כללית והוא פשוט דחה את הבקשה. אמר שאגיש סיכום רפואי למטופל ואתרגם אותו אצל נוטריון.
הטופס מדבר על נתונים אחרים לגמרי ממה שמופיע בסיכום למטופל.
ידוע למישהו באיזה ערוצים ניתן לפעול על מה לערב אותו בסיפור הזה?
לא יכול להיות שהלימודים שלי יידחו בגלל הנחיה הזויה של קופת חולים.
האם בלימודים בארה"ב או במקומות אחרים גם יש דרישות כאלו של אישור רפואי?

למעלה