Hattrick Buddy

אור007

New member
כמובן!

אני משתמש בה. תוכנה מצויינת, אבל צריך להתייחס אליה בערבון מוגבל!

lior1994

New member
אז אולי

אתה יודע איך לרענן את הנתונים של השחקנים אחרי כל שבוע ולמה אתה מתכוון בעירבון מוגבל?

tomash11

New member
כדי לרענן נתונים

אתה צריך להכנס לתפריט למעלה, היכן שרשום- online בלחיצה יפתח לך חלון קטן, תבחר את האופציה של : download files from hattrick מה שהוא יעשה הוא יפתח חלון קטן ויריץ שם עדכון. סביר מאד להניח שהוא יעלה לך תיבה שבה תצטרך לרשום שם משתמש וסיסמה ולעשות או קיי. ואז, הבאדי יתעדכן לך בהתאם למידע האחרון שיש לו לתת לך ובהתאם למה שסימנת לו בטבלה להוריד לך.

tomash11

New member
ולמה בערבון מוגבל...

מעייפות שכחתי אז אני מוסיף...:) הבאדי מחשב כל מיני חישובים כמו למשל, בכמה אחוזים השחקן שלך התקדם באימון האחרון, או לחלופין, מעניק ציון כולל לשחקן שלך שמסתמך על חישוב מסוים מאד של כמה פרמטרים מסוימים שיש לשחקן הזה. חישוב כזה למשל, מחושב בצורות קצת שונות בין תוכנה לתוכנה וגם בין משתמשים שונים בהאטריק. חלק נותנים יותר משקל לתכונה כזו וחלק נותנים פחות משקל. ולכן, ההאטריק באדי בעצם לא קובע לך חד משמעית תמיד דברים אלא לפעמים יש להתייחס לקביעות שלו על תקן עיצה ותו לא. בנוגע לאחוזים של העליות ברמת השחקן באימון, ההאטריק באדי תמיד מחשב מאפס ולא תמיד השחקן באמת באפס, הרבה פעמים לשחקן כבר יש אחוזים מסוימים ברמה והבאדי לא מסוגל לקרוא את זה. כמו כן, גם חישובי עליית הרמה שלו, הם כנראה סובייקטיביים ולכן, גם כאן, עצה בלבד ולנוחיות בלבד, לא משהו שאפשר לסמוך עליו במאה אחוז. אבל למרות הנ"ל, לעניות דעתי, תוכנה יעילה ביותר ועוזרת המון.

אור007

New member
תשובות:

אתה לוחץ למעלה על Online ושם על Download files from Hattrick.org ואז אתה מסמן את האפשרויות שברצונך לעדכן וזה מוריד לך... אני מתכוון שאחוזי האימונים והסוכם שהם מציעים לשים את השחקן בשוק הם לא מדוייקים.

למעלה