hatch & freehand

bizzi

New member
hatch & freehand

איך פותרים בעייה של קבצי FH9 ב-600 dpi שצריכים hatch וגם לרדת לדפוס?....

yossi_maoz

New member
סלח נא לי

על הבורות אבל מה הכוונה ב-HATCH? -מה זאת אומרת 600DPI (קבצי פריהנד הם וקטוריים) -מה זאת אומרת "לרדת לדפוס"? כמה צבעים, איזה סוג הדפסה (דיגיטלית, אופסט). נסה לפרט יותר.

bizzi

New member
הסברים...

המילה HATCH היא בעצם PATTERN. מדובר בקבצים שחור-לבן של סכמות גרפיות המלוות טקסט בספר שיוצא לאור בארה"ב....ב-FH9 כשעושים PATTERN (מילוי...FILL) לאוביקט בתוך קובץ ברזולוציה גבוהה מתקבלת הודעה שלא יתאפשר FILL לדפוס....למה? ומה עושים? אני מקווה שעכשיו הבעיה ברורה, ולתשובה....?!

uri_a

New member
pattern

ה-patterns היא שיטה ישנה ישנה מימי התכנות שעבדו בש"ל, ובאה כדי לחפות על חוסר בצבע ואף בגווני אפור.... משום מה מתעקשים בפריהנד לשמר את פיסת ההיסטוריה הזו - שום דבר אחר לא תומך בה......

uri_a

New member
עוד תוספת קטנה....

כדי להדגיש עד כמה הדבר הזה לא אמיתי ופרמיטיבי.... אם תמלא משהו ב-pattern כל שהוא, ותעשה zoom in שים לב שה-pattern לא גדל ולא משתנה....

bizzi

New member
אכן - לא משתנה

אז מה הפתרון לטקסטר איזור מסוים - לעשות זאת באופן מכני? כלומר למקם LINE ועוד אחד....ועוד אחד...ועוד אחד...לא יכול להיות שגרסא 9 אין לה פתרונים לסוגיה...ANYBODY?

מה זה hatch

פעם ראשונה שאני נתקל במונח הזה. ולמה לעבוד ב600- dpi? הסבר, הדגם ונמק (סתאאאם)

bizzi

New member
hatch - מינוח?....

פירוש המילה הוא לקווקו כלומר למלא שטח בקווים....600DPI היא דרישה של ההוצל"א - לא ברור מדוע בעיקר משום שלהם לא היה הסבר משכנע. עדיין אין פתרון לנושא הטקסטורה...נו, חכמי הפורום?! עיזרו למסכני עירכם...

למעלה