hatachi

slifer

New member
hatachi

מי שהתקין את התוכנה, שיגיד לי איך... כי כשאני התקנתי, ישר אחרי זה האינטרנט נדפק ולא רצה להתחבר. הbattlelan ממש לא נראה לי בטוח להשתמש בגלל שחייב להזין את הIP וזו הדרך הטובה ביותר לקבל וירוסים! בבקשה עזרה אני רוצה לשחק באינטרנט...

Witchcrafts

New member
איזו תוכנה זו? (-:

לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון - אם הבעיה בתוכנה עצמה או במשחק שקשור לתוכנה ומה התוכנה הזו עושה בעצם, כך שאם זו תוכנה כללית, אני חושבת שמוטב שתעזר בפורום תמיכה טכנית (או שמשם הם יפנו אותך לפורום המתאים יותר).

impale

New member
הסבר.

התוכנה הנ"ל מיועדת לפחות בנוגע לפורום זה על מנת לאפשר לשחקנים המשחקים במשחק פאואר אופ כאוס-גואי לשחק ברשת זה מול זה התוכנה מן הסתם עובדת לפי IP ולכן חושפת את המחשב שלך לוירוסים מצד שני,גם כשאתה נכנס לצאט אתה חושף את הIP שלך לרשת ולעיתים גם לשאר היוזרים גם כשאתה נכנס לפורומים... ניתן לראות תIP שלך וגם כשאתה נכנס לאתר.. לפעמים נשמרת קוקי על המחשב שלך ולפעמים על האתר.. ואז זה בשרת של האתר-הוא לרוב יזכור תאיפי שלך. ככה שבכללי האינטרנט לא מקום חברותי.. מפריע לך? תתקין פיירוול ונכון,אפשר לעבור אותו מצד שני למה למישהו להתנקם דווקא בך XD? אני משחק בתוכנה הזאת הרבה זמן ואין לי תלונות (A) (במסנגר זה סמיילי של מלאך ><")

Reilak

New member
מענין שרק עכשיו אנשים עלו על התוכנה

ולמה אנשים ממשיכים לשחק בג'ואי ברשת אם אפשר לשחק עם משחקי האימוליטור הכי מעודכנים...? ואנצל את הבמה לפרסם את הקומונה שלי שקיימת יותר מידי זמן בלי שחקנים http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=8029

למעלה