Hashy ...

Nayeli

New member
Hashy ...../images/Emo20.gif

אושפזה בבי"ח... כפי הנראה יש לה בעיות בתוך האוזן שצורכות טיפול בסטרואידים ולכן היא צריכה להיות באישפוז בערך 10 ימים. אם אתם רוצים לאחל לה משהו, תכתבו פה ואני אדפיס את האיחולים שלכם ואתן לה אותם כשאני אקפוץ לבקר... לילה טוב לכולם וחג שמייח!!

חייםלוי

Member
מנהל
החלמה מהירה ../images/Emo24.gif

יכלה למצוא זמן מתאים יותר לחלות מאשר בפסח. בעצם, אף זמן לא מתאים לחלות. רפואה שלמה

qt1

New member
רפואה שלמה../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

שובי אלינו במהרה...את חסרה לנו כאן

NooPooN

New member
החלמה מהירה../images/Emo57.gif

השי החלמה מהירה!! תרגישי טוב ושהכול יעבור בשלום. מחכים לך כאן!!

ufo11

New member
:(((( בעיות באוזניים:((( זה לא נחמד

מקווה שהטיפול יעבור בהצלחה ויהיה כמה שיותר קל. אגב, לא לאכול את הדייסה... זה מגעיל... הרבה בריאות, ותחזרי מהר לפורום!

Hashy...../images/Emo23.gif

מתוקה, אוווטצ'..דווקא בחג החלטת לחלות?
אני מאוד מקווה שתרגישי טוב..כי כאבי אוזניים זה בטח ממש גרוע אנחנו מחכים לך פה בזרועות פתוחות
תרגישי טוב, שלך אודליה
[תדפיסי לה את זה
]

ufo11

New member
ספרו לי שכשהייתי תינוק קטן, סבלתי

מהמון דלקות אוזניים ושכל הזמן צרחתי מכאבים...:((( מה עשיתי רע כשנולדתי שהיו לי כל כך הרבה דלקות??? אה??? חוצפה!

Blueberry Kiss

New member
האשי, מתוקה...

תרגישי טוב.. תתנחמי בעובדה שבזמן שכולם יזללו ויזללו וישמינו מאה קילו את תהיי לך ב"חופשה" בבית חולים ואחרי זה כולם יגידו לך כמה את רזה (כי כשכולם שמנים מעלייך מאה קילו, את נראית במאה קילו רזה יותר).. תרגישי טוב והחלמה מהירה!

ufo11

New member
איך אפשר שלא לרזות עם אוכל של

בית חולים? זה גועל נפש... אני זוכר שהייתי בבית חולים, לא רק שהאוכל לא היה משהו, אלא גם שרפתי את הלשון!!!! מאיזה פתיתים כלשהם!

לסטרואידים השפעה גם על אפילפסיה

אם לחולה יש אפילפסיה במקרים קיצוניים משתמשים גם בסטרואידים. כדאי לשאול את הרופא . החלמה מהירה

למעלה