ו ו י ז י ת
New member
Harry Potter & Deathly Hallows
מעניין אותי לשמוע מה אתם חושבים שתקראו בספר השביעי. לא על העלילה ואיך הספר נגמר, אלא כמה נקודות ציון שאם אני אגיד לכם שזה מה שקורה לא תהיו מופתעים ואם מתברר בסוף שלא יופיעו בספר זה יהיה.. חשוד בעיניכם. ועוד: איך לפני דעתכם הארי צריך לפעול ומה הוא צריך לדעת ולעשות לפני שיגיע לקרב הגדול וכדי שיוכל להתמודד איתו בסופו של דבר. ~>
~> אני יודעת שהארי יצא למסע הזה עם רון והרמיוני, והם יעברו תלאות (?) רבות ביחד. הרמיוני היא השכל, הארי הוא האומץ והידע באומנויות האופל ו.. וול. רון סתם שם. אבל הוא חמוד 3> זה אחלה של שילוב. הם כמובן ייעזרו בחברים כמו מסדר עוף החול אבל אני חושבת שהספר יהיה שונה משאר הספרים. זה יהיה ספר מסע אמיתי עד שיגיעו כמובן לקרב. הארי יהיה בוגר יותר, חכם יותר, מנוסה יותר וצמא יותר לנקמה. כלפי סוורוס סנייפ וכלפי וולדמורט. כמובן שבסופו של דבר הארי ישתמש בכל מה שדמבלדור לימד אותו בספר השישי גם בקרב עצמו וזה מה שבעיקר יעזור לו להביס את וולדי. אני לא יודעת איך לעזאזל הוא יגלה עוד הורקרוקסים, כי אם זה יהיה כמו המערה אז הארי בצרות צרורות ._.; אבל אני מניחה שכשהוא ידע מי זה ראב זה הוא יעזור לו מאוד, ואם הוא לא מת - אולי זה יהיה מסע משותף ביחד? ואולי ראב השמיד עוד כמה הוקרוקסים כי כפי שהוא כתב בפתק ההוא המשימה שלו היא להיפגש עם וולדמורט כאשר הוא יהיה שוב בן תמותה. מה שאומר שהמטרות של הארי ושל ראב הן שוות, אולי המניעים שונים אבל מטרות זהות. וראב יכול לסייע מאוד להארי. כמובן החתונה של פלר וביל והשהייה המעצבנת בבית של הדרסלים אבל לצד זה גם גילויים חדשים ולמידה תוך חיפוש. לכל זה אני מצפה בהארי פוטר השביעי. לזה וגם שוולדמורט ימות >_>... וזה היה חסר ספוילרים לחלוטין. אני גם חושבת בשביל שהארי יוכל להיות יריב ראוי, הוא חייבת ללמוד הלטת הכרה לעזאזל .___.; איך הוא יכול להילחם נגד סנייפ וולדי שקוראים לו את המחשבות כל הזמן ולהסתיר את עצמם זה שהוא יודע כל כך הרבה דברים על טום רידל? מחרפן אותי שהוא לא משקיע מאמצים כדי ללמוד את זה >_>
מעניין אותי לשמוע מה אתם חושבים שתקראו בספר השביעי. לא על העלילה ואיך הספר נגמר, אלא כמה נקודות ציון שאם אני אגיד לכם שזה מה שקורה לא תהיו מופתעים ואם מתברר בסוף שלא יופיעו בספר זה יהיה.. חשוד בעיניכם. ועוד: איך לפני דעתכם הארי צריך לפעול ומה הוא צריך לדעת ולעשות לפני שיגיע לקרב הגדול וכדי שיוכל להתמודד איתו בסופו של דבר. ~>