Harry Potter & Deathly Hallows

Harry Potter & Deathly Hallows

מעניין אותי לשמוע מה אתם חושבים שתקראו בספר השביעי. לא על העלילה ואיך הספר נגמר, אלא כמה נקודות ציון שאם אני אגיד לכם שזה מה שקורה לא תהיו מופתעים ואם מתברר בסוף שלא יופיעו בספר זה יהיה.. חשוד בעיניכם. ועוד: איך לפני דעתכם הארי צריך לפעול ומה הוא צריך לדעת ולעשות לפני שיגיע לקרב הגדול וכדי שיוכל להתמודד איתו בסופו של דבר. ~>
~> אני יודעת שהארי יצא למסע הזה עם רון והרמיוני, והם יעברו תלאות (?) רבות ביחד. הרמיוני היא השכל, הארי הוא האומץ והידע באומנויות האופל ו.. וול. רון סתם שם. אבל הוא חמוד 3> זה אחלה של שילוב. הם כמובן ייעזרו בחברים כמו מסדר עוף החול אבל אני חושבת שהספר יהיה שונה משאר הספרים. זה יהיה ספר מסע אמיתי עד שיגיעו כמובן לקרב. הארי יהיה בוגר יותר, חכם יותר, מנוסה יותר וצמא יותר לנקמה. כלפי סוורוס סנייפ וכלפי וולדמורט. כמובן שבסופו של דבר הארי ישתמש בכל מה שדמבלדור לימד אותו בספר השישי גם בקרב עצמו וזה מה שבעיקר יעזור לו להביס את וולדי. אני לא יודעת איך לעזאזל הוא יגלה עוד הורקרוקסים, כי אם זה יהיה כמו המערה אז הארי בצרות צרורות ._.; אבל אני מניחה שכשהוא ידע מי זה ראב זה הוא יעזור לו מאוד, ואם הוא לא מת - אולי זה יהיה מסע משותף ביחד? ואולי ראב השמיד עוד כמה הוקרוקסים כי כפי שהוא כתב בפתק ההוא המשימה שלו היא להיפגש עם וולדמורט כאשר הוא יהיה שוב בן תמותה. מה שאומר שהמטרות של הארי ושל ראב הן שוות, אולי המניעים שונים אבל מטרות זהות. וראב יכול לסייע מאוד להארי. כמובן החתונה של פלר וביל והשהייה המעצבנת בבית של הדרסלים אבל לצד זה גם גילויים חדשים ולמידה תוך חיפוש. לכל זה אני מצפה בהארי פוטר השביעי. לזה וגם שוולדמורט ימות >_>... וזה היה חסר ספוילרים לחלוטין. אני גם חושבת בשביל שהארי יוכל להיות יריב ראוי, הוא חייבת ללמוד הלטת הכרה לעזאזל .___.; איך הוא יכול להילחם נגד סנייפ וולדי שקוראים לו את המחשבות כל הזמן ולהסתיר את עצמם זה שהוא יודע כל כך הרבה דברים על טום רידל? מחרפן אותי שהוא לא משקיע מאמצים כדי ללמוד את זה >_>

The T Shirt

New member
רון הוא הטקטיקן (מלשום טקטיקה)

למי שחולק עלי, תקראו שוב את הספר הראשון. כבר שם רשום במפורש שרון מעולה בשח, וזה דורש יכולות טקטיות מעולות.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה היה טובבבבבבבב

אשכרה הצחקת אותייייי......
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Jemma7

New member
../images/Emo6.gif

ותאמינו או לא, אני מכירה מישהי יותר חסרת טאקט ממנו. אבל ג'ינג'ית גם

juggernaut

New member
אני היחיד

שחושב שהוא יהיה גרוע כמו הספר השלישי של הרואים למרחק? מסעות פשוט הורסים ספרים טובים. זה יהיה כמו RPG גרוע.

Jemma7

New member
הספר השלישי טוב דווקא../images/Emo3.gif

הסרט שלו מעפן. ומסעות מוסיפים דווקא! ד"א, מה זה RPG?

wine forever

New member
הספר השלישי ש!לט

לפי דעתי הספר השלישי יותר טוב מכל שאר הספרים, דמיינו הארי פוטר בלי השלישי! אין סיריוס... אין לופין.... אין זנב תולע....{שבינינו בלעדיו אין וולדמורט... ובלי וולדמורט אין ספר!!!} הספר הרביעי סתם ***... אבל בלעדיו אין הארי פוטר! גגרררר.... IמחורפנתI

Mr Sinister

New member
לא מדובר על השלישי של ה"פ

אלא על השלישי של הרואים למרחק.

כן, כנראה

לא קראתי את הספר השלישי של הרואים מרחוק, אבל מסעות לא הורסים ספרים טובים. הארי צריך לצאת למסע ולא ללכת ללמוד בבית הספר ובסוף להגיע לקרב, זה היה ידוע מראש. ההפך, אני חושבת שזה יהיה הספר החזק ביותר, כי הוא השיא. וכי הארי יממש|סגדש| את כל מה שהוא למד עד עכשיו.

למעלה