harley dude מה נסגר??

Bungalowbill

New member
harley dude מה נסגר??

מה נסגר עם הפורום שלך? אין פה יותר דיונים בשום נושא בקשר לג'אז ובלוז, אמן השבוע האחרון פה זה מחודש אפריל!! כל הפורום הזה זה אנשים שבאים לבקש המלצות או לא בטוחים אם מה שהם שומעים זה בלוז, ג'אז או r&b ... למה אתה מחכה? אתה מנהל פה את הפורום או לא? תעשה משהו, פעם היה פה ממש טוב... (עם ההנהלה הישנה) .

elich

New member
הוא צודק...

מאז שקיבלת ניהול לא הזזת אצבע לטובת הפורום איפה שבלוז איפה?

elich

New member
הוא צודק...

מאז שקיבלת ניהול לא הזזת אצבע לטובת הפורום איפה שבלוז איפה?

Bavmorda

New member
../images/Emo207.gif חוסר נוכחות:

*לא* מצטרפת לסגנון הדברים של קודמי, אבל באותו העניין:
אני מאמינה שמנהל הפורום צריך להראות נוכחות בתדירות יותר גבוהה. יש פחות מידי כחול או בכלל לא כשניכנסים לפורום.
מנהל פורום צריך לקרוא כל הודעה והודעה - ואם זה היה קורה, היית רואה אלכס שהקדשתי לך הודעה פעם - כתבתי לך. דרוש שיפור. רב.
BAV.

Harleydude

New member
היי כולם

אני מסכים עם כל מה שנאמר פה, ואני הולך בימים הקרובים לשלוח מסר לתפוז ולפרוש. מגיע לפורום הזה הרבה יותר ממה שאני נותן. אני לא מסכים עם זה שלא עשיתי כלום כי בהתחלה השקעתי אבל היו לי הרבה דברים שהם לא קשורים ועדיין אין לי מספיק זמן לתת שבריר ממה ששבלוז עשה פה. אני מקווה שאחרי שאני אעזוב מההנהלה עדיין ייתנו לי פה איזשהו כבוד כי עוד בימי כמומחה וגם תקופה מסויימת מהיותי מנהל תרמתי לא מעט ואני מאוד אוהב את הפורום. פשוט אין לי זמן ואני חושב שזה לא הוגן סתם להישאר ולמשוך את זה.

למעלה