HARD to SWALLOW-שאלה

Rוית

New member
HARD to SWALLOW-שאלה

היה לי סיפור עם הבוטלג הזה.. קניתי, הוא נשמע זוועה וצרוב גרוע אז הזמינו לי חדש ושוב יש איתו בעיות. השאלה שלי היא אם לכולם יש את אותן בעיות שהן: בתחילת שיר ראשון (WAKE UP) יש הפרעות כאלו (קפיצות כאלו ברקע) אבל זה עובר והשיר יחסית לא הרוס. ובתחילת שיר 9 ככה (YOK) זה שוב מתחיל לעשות את הרעשי קפיצות אבל אז זה מ-מ-ש קופץ וככה יוצא ששירים 9, 10, 11 ממש הרוסים ואי אפשר לשמוע אותם.. זה אצל עוד ככה באותם שירים אם בכלל?

AdiBaba

New member
כן

גם לי יש אותה בעיה וזה ממש מעצבן. זה זיוף ממש גרוע של הבוטלג. אני פעם ראיתי את הבוטלג המקורי באינטרנט וראיתי שיש לו חוברת שלמה (לא רק 2 דפים כמו שלנו יש). בקיצור זה ממש מוזר ולא מובן לי למה זה בכל העותקים בארץ. אפשר לראות על הדיסק עצמו שמשהו דפוק. אני לא יודעת איזה צורב צורב בצורה כל כך דפוקה. דרך אגב שהמוכר שם את זה בחנות שמעו בסדר גמור. יכול להיות שבמערכות סטריאו ממש ברמה הדיסק נקלט יותר טוב.

Rוית

New member
הקטע הוא שלי הזמינו מחו"ל..

אני חושבת... ככה זה לפחות נראה לפי הזמן שלקח לזה להגיע... בכל מקרה, לפחות זה לא אצלי ככה, באסה שככה נדפקו השירים אבל לפחות הרוב הוא בסדר.. תודה!

ariana ariston

New member
ברמה פילוסופית....

הייתי אומר שזה עונש יאה למי שמשתף פעולה עם עבריינים פיראטים, אלולא היו לי גם כמה..... אבל זה מה שמקבלים כשקונים מזוייפים....

BaBa LiVe

New member
אוווו..חזרת?

מה שלומך? תמשיכו לקנות! שיהיה לכם לבריאות!

AdiBaba

New member
ברמה יותר פילוסופית

גם בוטלג מקורי זה לא כל כך חוקי, לפחות לגבי מי שמייצר ומפיץ את זה. חוץ מהדיסק הזה, אין לי אף דיסק מזוייף. אבל האמת היא שבוטלג זה לא משהו רשמי ממילא ומי שזייף את זה פגע בעצם במי שהפיץ את הבוטלג המקורי ומי שהפיץ את הבוטלג ה"מקורי" פגע בזכויות יוצרים של אלאניס. בכל אופן שום קניית בוטלג מקורי או מזוייף לא יגרום לי להפסיק לקנות כל דיסק וסינגל של אלאניס מקורי בלבד וממש לא בגלל היושר או החוק אלא בגלל יצר האספנות. ובוטלג כל עוד הוא יהיה באיכות טובה פחות מעניין אותי אם הוא מקורי או מזוייף, כי כמו שאמרתי זה גם ככה לא רשמי ובעצם כל אחד מאיתנו יכול להקים חברה קטנה להפצת בוטלגים.

למעלה