Happy Palm Day

RinaMzw

New member
Happy Palm Day

Hello all, Happy Palm Day, kul 3am w2intu b7'er
osbou3 mubarak Thanx Michael for inviting me

michaeld1

New member
Happy Palm Day

שלום לרינא, ברוכה המצטרפת. מקווה שתהני איתנו בכנסיה הווירטואלית
תמצאי כאן אחלא אנשים
וכח משמעותי לנצרתיות

salt of earth

New member
קול עאם ואינתי באלף כיר רינא ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורומנו הקט, צנוע אך חמים מאוד
תודה למיכאל שהזמין אותך אלינו. אני מקווה שתשלבי פה עם החבר'ה וכפי שאמר מיכאל ישנו כוח לנצרתיות
ספרי לנו קצת על עצמך....

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifרינא יא הלא בבינת אלבלד../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה..שמחה שהצטרפת ושמחה יותר שהגעת לאחר הזמנת מיכאל
אכן זוהי כניסייתנו הוירטואלית, בית חם למאמינים בישוע המשיח בכל מקום אשר הם ומכל קבוצה שהם
עיד שעאנין מובאראק
את מוזמנת להשתתף להגיב לפתוח נושא חדש ובכלל.. לשמור על קשר

RinaMzw

New member
Thank u

Thank u all for u're warm welcome. I'm inviting u all to Nazareth to join us during this holly week, we have the best ceremonies at the old Greek Orthodox church
"ayuha ilmasi7 il2ilah, lkad akamt il3azar min bayn il2mwat kabla alamika, mo2akidan ilkeyama il3ama. wn7nu aydan mithla ilfityan na7milu rumouza il2intisar, hatifin ilayka ya 3'alib ilmawt, hosh3na fi il23ali mubarakon il2ati bism ilrab"

salt of earth

New member
בכוונה כתבתי זאת ../images/Emo3.gif

כדי שהאגו האורתודוקסי שלך יגרום לך לכתוב סוף סוף לאחר היעדרות רבה

salt of earth

New member
אני מקווה מאוד שתיהני איתנו

לא יודעת מה מיכאל סיפר עלינו, אבל אנחנו ממש בסדר גמור, אז לא להאמין לו
אני ארשום בערבית ברשותך את מילים הטרובאריה עיד אל שעאנין לפי המסורת הביזנטית שכתבת "أيها المسيح الإله، لقد إقمت العازار من بين الأموات، مؤكدا القيامة العامة. ونحن أيضا مثل الفتيان نحمل رموز الإنتصار، هاتفين إليك يا غالب الموت، هوشعنا في الأعالي مبارك الأتي باسم الرب" "המשיח אלוהינו, אתה הקמת את אליעזר מבין המתים כדי להראות לנו את התחייה הכוללת. ולכן גם אנחנו כמו הנערים נושאים את סמלי הניצחון וקוראים אליך מנצח המוות, הושענא משמיים, מבורך הבא בשם אלוהים" וזה קישור לשמיעת הטרובאריה, לקח לי מלא זמן למצוא אותו
http://www.qorthodox.org/arabic/library/psalmody/3/12.mp3 יכול להיות שהלחן הוא שונה קצת כי בכל זאת זה לחן של מקהלה אורתודוקסית. אז עיד שעאנין שמח לכולם
, ואני מצטרפת להמלצה של רינה לטקסים הביזנטיים של שבוע הייסורים

RinaMzw

New member
-

bad bad things but don't worry I don't believe him
kidding. only good things
u'll have to excuse me for not typing in arabic, it would take me forever to finish 2 lines!!! I'm glad u accepted my invitation, I hope u mean Nazareth's old church
and I'm sure I'll enjoy being here. actually I'll learn a lot...

אהלן רינה../images/Emo140.gif

אוף עוד נצרתית הגיעה וגם קתולית, נהיה כיבוש כאן
סתם סתם, ברוכה הבאה לפורום, מקווה שתיהני כאן. וחג שמח לכל מי שחגג את עיד אלשענינא היום

RinaMzw

New member
صلاة ال&#

هو ذا العروسُ الختنُ يأتي في نصف الليل. فطوبى للعبد الذي يجده ساهراً. أما الذي يجده غافلاً. فإنَّه غير مستحقّ. فاحذري يا نفسي أن تستغرقي في النوم، لئلا تُسلمي إلى الموت. فيُغلقَ عليك خارج الملكوت. بل استيقظي صارخة: قدّوس ، قدّوس، قدّوس، أنت يا إلهنا. إنني أشاهد خِدْرَكَ مزيَّناً يا مخلّصي. وليس لي ثوب للدخول إليه. فأَبهِج حلَّة نفسي، يا مانح النور وخلّصني. I have this on CD I wanted to attach it for u, but i can't find it!!!! ומה רע בעוד נצרתית וגם קתולית??

salt of earth

New member
אי אפשר לצרף קבצים ששוקלים מעל ל 500 קילו

בתפוז, מה לעשות שפורטל תפוז הוא לא כזה משוכלל
יוו סלאת אל ח'תן זה תפילה מאוד מאוד מיוחדת, ואני פשוט מתה עליה. רק חבל שהשנה אצליח להשתתף רק בל ח'תן של יום רביעי
אגב מצורף קישור לספר התפילות של אל ח'תן שאני חושבת שיהיה מועיל לכם בכנסייה http://www.peter-paul.net/spirituality/the_bride_prayer_booklet.doc וגם לינק להשמעה של תרתילת هو ذا الختن http://www.peter-paul.net/hymns/easter/here_is_the_pride.mp3 "ומה רע בעוד נצרתית וגם קתולית??" כנראה שהספיק להם אחד כזאתי (נחשי מי
)

michaeld1

New member
סאלאת החתן, מהתפילות היותר עשירות ../images/Emo45.gif

שמכינות המאמינים, במהלך שבוע הייסורים,לאירוע הטראגי של צליבתו ומותו של האדון ושל תחייתו הגדולה לאור היום הראשון בשבוע
והכי מרגש לשמוע את התפילות ממוראנים בעלי קול ביזנטי אותנטי יפה. אני היום הייתי בסאלאת אלח'תן בחיפה (עין דור) והיה ממש מרגש לשמוע את קולות המורנימין והכורוס (המדהימים) מתפללים לשבחו של האל הצועד בבטחון בדרך הייסורים אל הצלב
ממליץ לכולם לבקר בכנסיה בתקופה זו ולהתתף בתפילות
נ.ב. רינא ומלח, נא להירגע

RinaMzw

New member
אלכתן

תודה מלח, את זה בדיוק חיפשתי.. אתם רואים מה עושות הנצתרתיות?? בס מא חאדא בי2דר!! מיכאל גם אני הייתי אבל בנצרת בכנסייתי האהובה
אכן מרגש.

salt of earth

New member
../images/Emo45.gif איזה יופי שהצטרפת ונתת לי קצת גיבוי

אמנם המנהלת שלנו היא נצרתית, אבל מרוב שחייה מחוץ לנצרת היא שכחה את השורשים שלה. אבל תזכירי מילה לא טובה אחת על חארית אל רום והיא ישר חוזרת לשורשים

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהאלוו רק יצאתי קצת לסידורים וניצלתם את

הזמן בכדי לקשקש על מאמא מנהלת
אני אשלח לכם את סהר שתטפל בכן היא כבר נותנת אחלה מכות
!!
אלמוהים אללי ביחקי קילמי עלא חארת אלרום..יצפה לחסימה
מיידית

למעלה