happy new year

*pank

New member
happy new year

הלילה שכולם יחגגו את הסילבסטר אני ובנג´י נשרוץ בדירה מול הטלווזיה הרחק מכל הבלגן. זהו הזמן הכי טוב לעשות החלטות לשנה החדשה! 1. לאכול פחות 2. לעשות דיאטה 3. להחזיר את הלחם למלצר 4. לא לאכול שוקולדים, אפילו אם הם פרלינים מדהימים תוצרת בלגיה 5. לא לאכול עוגות 6. לא לאכול את הלב 7. לקנות פחות 8. לבכות, ליילל, ולקטר פחות 9. להתאהב פחות 10. להתרחק מגברים נשואים (למעט קוץ ויסלח לי אלוהים) 11. להציק יותר לאנשים באינטרנט, ולחשוף אותם לשטויות שלי 12. סוף סוף לענות למיילים שנשלחו אלי לפני מספר חודשים 13. לכתוב ספר "המדריך לבטלן" שהפרק הראשון יקרא "לאן נעלם האבק?!" 14. לכתוב פחות שטויות בנט בעיקר בפורום תקוות גדולות 15. להשלים עם העובדה שגבר החלומות קיים רק בחלומות. 16. להאבק על חיי הוירטואלים שדועכים לנגד עיני. 17. לשלוח לגחלילית כל- כך הרבה פרפרים שהיא כמעט תחליף את שמה 18. לעמוד מול הראי עם חיוך מטומטם ולחשוב כמה אני יפה וכמה אני אוהבת את עצמי ואיך זה שהגברים כאילה עיוורים ולא רואים כמה אני שווה.

פאנק !!!!!!!!!!!!!!!!

שמחה כל כך לראות אותך !!! הכי הכי הכי חשוב המשיכי גם בשנה האזרחית החדשה להיות מי שאת!! כן פרלינים לא פרלינים.. (אמממ
) המשיכי לחייך לעולם והוא יחייך אליך בחזרה!! ומי שלא רואה מה וכמה את שווה.... חבל לבזבז עליו זמן המשיכי הלאה! שולחת לך שקית של כוכבי אושר נוצצים לשנה החדשה רק טוב!!!

מה שאת ממליצה..../images/Emo48.gif

לא נראה לי "דיאטטי" דיו.. מה,להתאהב פחות ??? שנה טובה לך..
מרק.

מרק !!!

ברוך הבא לפורום שלנו!!! מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף חמה ולהתאהב.. בטח להתאהב וכמה שיותר... שא ברכה ורק טוב!!!

judyr

New member
גחלילית... מחקת את הרחמים הזה?

אם כן אז כל הכבוד לך

בוודאי !

איש לא חייב לרשום כאן אבל מי שנכנס ואנחנו שמחים על כל חבר חדש לא יפגע באיש!! רק טוב!!!

מה להתאהב,מי להאהב..../images/Emo3.gif

בכלל,מתאהבים רק בי נכון פאנקי ? דעי לך שפאנק זו הנשמה הכי נשמתית ביקום. מרק.

היי ../images/Emo114.gif יקר!!

מי מתאהב במי על מה מדובר? למה לא מספרים לי כלום??! ובוודאי שאני יודעת... פאנק היא פאנק!!! רק טוב!!!

למעלה