HAPPY NEW YEAR

M i k e s F a n

New member
HAPPY NEW YEAR../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif../images/Emo65.gif

חברי פורום יקרים, לכבוד השנה החדשה שנת 2007 אני מביאה לכם ולכבודכם הפתעה נעימה
היא נעימה במיוחד לכל אלו שזכו להיות בערב המעריצים שהיה ב"EVE" לפני חצי שנה באירגוני ובאירגון יעקב, כמו שסיפרתי לכם אז, תיעדתי את האירוע הנוצץ בוידאו ביתי כשעתיים והוא שמור אצלי ומרגש.
הכנתי לכם קליפ מסקר של רוב הערב כ- 12 דקות בערך וניתן להורדה!!!!!!!! רק בשבילכם!!!!
הבעיה היא שהוא "קצת" גדול והיה קשה להעלות אותו לאינטרנט בבת אחת להורדה למחשב, אז חילקתי אותו לשני חלקים כדי שתוכלו להוריד ולהנות. זה יקח קצת יותר משעת הורדה אבל מאוד שווה הציפייה לצפייה.
זה בלעדי רק לחברי הפורום, לא תראו את זה בשום קומונה אחרת וברשת. אז תהנו וספרו לי תגובותתתתתתתתת
נדב, שירן, דליה, מאיה, היידי, גולן, איציק בן ארי אני צביקה ויונה ברנט מככבים ועוד ועוד. עד כאן שלכם באהבה, ושתהיה רק שנה טובה ומלאת מייק ברנט
סיגל.

אני צריכה את המחשב לפחות לשעה

רק בשבילי. אנסה להוציא את זה היום, אם לא, אז מחר, כי יש עוד שני אנשים בבית שלי שרוצים לעבוד על המחשב היחידי בבית. סגולה, סוף שבוע לא. אבל חשבתי שאם מישהו מחיפה נוסע או ביום שישי וחוזר באותו יום או ביום שבת וחוזר באותו יום עם הרכב שלו, אז אשמח להגיע למקום שיקבע בחיפה ולנסוע ולחזור איתו באותו יום, כי אני לא אוהבת לישון בלילה במקומות אחרים. האם מיקה גרה בסביבות באר שבע ?

Dis Lui

New member
בטוח שזאת ההורדה../images/Emo35.gif כי אני

לא מוצאת מאיפה מורידים. גם לכם זה ככה
היידי

M i k e s F a n

New member
פרט קטן ששכחתי: צריך להרשם לאתר../images/Emo127.gif

את צריכה להתחבר עם האימייל שלך וסיסמא, כדי להתחבר את צריכה להירשם לאתר. sign up, ולאחר שתירשמי תתחברי ותוכלי להעלות קבצים משלך ולהוריד את הקובץ מהקישור שהבאתי לכם. משהו פגזייייייייי.

Dis Lui

New member
יאאא, סגיליייי ../images/Emo13.gif

אני ואמא שלי ישבנו כאן וראינו
יאא..התחלתי להתרגש כמעט כמו באותו הערב. וכמה שרקדתי עם נדב באותו הערב...זוכר, נדביש
סיגלוש,
על המחווה היפה הזאת, אני לא ידעתי בכלל שצילמו את האירוע החגיגי הזה, שבחיים לא אשכח
אוהבת, היידי

סיגל'וש../images/Emo24.gif

אחרי מאמצים רבים הצלחתי להוריד זה יצא ממש יפה לא ידעתי בכלל שצילמת את האירוע גם באיכות טובה מאוד, האירוע היה ממש יפה אוהבת אותך שירן

ראיתי פעמיים את כל אחד מהקטעים

לדעתי, אין מספיק תאורה על הקהל ובכלל והרבה פעמים יש חושך במקום וזה מפריע לצילום. המצלמה עוברת מהר מאוד על הקהל מרחוק ובחושך ולא מתמקדת על הקהל. לפני שראיתי חשבתי שזה כמו וידאו של חתונות, שגם כשחשוך באולם אירועים, הצלם מצליח להוציא צילומים טובים מאוד, ככה היה בחתונה של אחותי לפני 15 שנה ובכל החתונות שיש בהם מצלמות מקצועיות. הכיתוב, באדיבות סיגל MIKES FUN לאורך כל הסרט מקלקל. אין לי ספק שאת רוצה להגיד שכל הזכויות שמורות לך, כך שאף אחד חס וחלילה עכשיו או בעתיד יקח משהו ויכתוב שזה שלו, אבל זה מקלקל את הצפיה. אני אכתוב לך במסר הפרטי לגבי ההופעות של קובי ארליך ואם תוכלי לארגן הליכה משותפת לאחת ההופעות שלו.

למעלה