Happy New Year!

kodman

New member
Happy New Year! ../images/Emo113.gif ../images/Emo65.gif

שנת 2003 מגיעה אלינו, שיהיה לכולם שנה חדשה טובה ומיועלה (מיועלה ומעולה) תהנו היום וכל השנה, שיהיה אחלה היפ הופ, ואחלה אר-נ-בי, ואחלה אמני פופ שיתחילו לשתף פעולה עם אמנים בתחום ההיפ הופ ואז יבואו ילדים ויגידו שהם מעפנים
סתם שיהיה רק טוב, שנה פצייץ
kodman

RunNGun

New member
HAPPY 2003

לאמ.סיז, לאמני גראפיטי, לתכניות הרדיו, לפורום הזה, להיפ צ´אט, לאמני הסול שיצאו בשנה הקרובה בארץ (סיוון, מומי, צפרי וכו´) ולכל מי שדואג שישימו היפ הופ ברדיו ובמועדונים! שתהיה שנה מוצלחת לכולם ושרק נראה טוב ונצליח....

micL

New member
../images/Emo26.gifשנה טובה../images/Emo36.gif

שימו לב: לפורום / למנהל לסצינת הראפ / בישראל לאלה שפרצו / לאלה שעוד לא לצמדים / להרכבים / ולאומני הסולו לגרפיטאים/ לראפרים / לכל הדי ג´ייז מזל טוב / לטופאק על הדיסק - בטר דייז למועדונים / לרדיו / כל התוכניות המעבדה / עסק שחור / ומומי לוי בחצות הפריצה של התרבות / לא קרתה במזל ילדים עוברים לאנדרגראונד אחרי סאבלימינל לכל מי ששר עם מיקרופון מחובר למחשב לא בשביל הכסף / בשביל משהו שהוא אוהב לשנה הקרובה שבה יכול להיות שטופאק יחזור שנת 2003 / השנה של פיינל פור סתם משהו שכתבתי בכמה דקות

micL

New member
אבל המעבדה והעייסק בחצות

מומי לוי הזה סתם הורס

micL

New member
יש לך את רשותי

אין לי זכויות יוצרים על זה או משהו

bboy tb

New member
שימו לב

שכולם מזכירים די ג´יים, אמ סיז ואפילו גרפיטאים אבל לא בי בויז... משהו צריך ללמוד עוד היסטוריה
שנה טובה בכל זאת
*Black Star- Another World (Beatminerz Remix)*

Big 7

New member
אני מקווה

ששנת 2003 תהיה מצויינת כמו 2002 בהיפ הופ

kodman

New member
כרטיס ברכה לכל הפורום! ../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

כרטיס ברכה ממני
kodman

bigzigi

New member
חחחחחחח איזה כיתה אתה?

כי יש בכרטיס ברכה הזה פולללללללללל שגיאוט קטיב

MC Elinor

New member
שנה-טובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

Sparkie Dee

New member
למרות שאני נגיד ספירת השנים לפי

הנצרות, אבל אין מה לעשות נגד זה.. אז צריך לקבל את זה, שנה טובה לכולם !!

Loony K

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo65.gifשנה טובה לכוווולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ובמיוחד למי שקשור להיפ הופ

למעלה