Happy New Year!‏

Lady In Blues

New member
Happy New Year!‏ ../images/Emo65.gif../images/Emo222.gif../images/Emo48.gif

שנת 2008 כאן ואני מקווה שהיא תהיה שנת כיף, אושר, בריאות, אהבה ומוזיקה טובה לכולנו.
אז לכבוד השנה החדשה הנה לכם שאלון קצרצר
2007
השנה הייתה בסימן:
את השנה פתחתי ב:
אירוע משמעותי שעבר עלי:
האדם שהכי השפיע עלי:
ההופעה הכי טובה שהייתי בה:
הדבר הכי טוב שקרה לי: 2008
את השנה פתחתי ב:
השנה אני מבטיח לעצמי לעשות:
השנה אקדיש יותר זמן:
השנה אלך לראות לייב את:
השנה אפסיק לעשות:
השנה תהיה בסימן: (אל תהיו עצלנים. ענו!)

...גוד שנה!

2007 השנה הייתה בסימן: שינוי שחל בי את השנה פתחתי ב: צחוקים בביצפר..זה מה שאני זוכר אירוע משמעותי שעבר עלי: מעבר לביצפר חדש? האדם שהכי השפיע עלי: לאדע ההופעה הכי טובה שהייתי בה: היהודים בירושלים לפני מספר שבועות הדבר הכי טוב שקרה לי: היו המוון!ביצפר חדש, חברים חדשים, יציאות 2008 את השנה פתחתי ב: נשיקה כראוי השנה אני מבטיח לעצמי לעשות: להיות אדם יותר טוב השנה אקדיש יותר זמן: לבלות עם אנשים ולחדש קשרים השנה אלך לראות לייב את: כל מי שיש!!חח השנה אפסיק לעשות ביד..סתם לא..זה פשוט היה דורש..ממ..לרדת על אנשים לפי דברים שטחיים השנה תהיה בסימן: כיף!

Ronushnush

New member
אני מכורה לחדש של בריטני ../images/Emo3.gif

השנה הייתה בסימן: אלכוהול
את השנה פתחתי ב: אלכוהול? לא זוכרת כבר
אירוע משמעותי שעבר עלי: שומרת לעצמי האדם שהכי השפיע עלי: שומרת לעצמי ההופעה הכי טובה שהייתי בה: ההופעה האחרונה של מידנייט הדבר הכי טוב שקרה לי: היו כמה דברים. 2008 את השנה פתחתי ב: צו ראשון?
השנה אני מבטיחה לעצמי לעשות: כמה אנשים
השנה אקדיש יותר זמן: לכתיבה השנה אלך לראות לייב את: בהנחה שהכוונה למישהו שעוד לא ראיתי לייב: הבילויים אם יהיה השנה אפסיק לעשות: שטויות השנה תהיה בסימן: אני אהיה ממש נוראית אם אני אגיד אהבה?

A t z a

New member
האפי ניו ייר!!!../images/Emo80.gif

גונבת לך את השאלון
תודה... 2007 השנה הייתה בסימן: עמוסה.בהרבה דברים את השנה פתחתי ב: מוות
אירוע משמעותי שעבר עלי:תשובה קודמת,ועוד האדם שהכי השפיע עלי: ההופעה הכי טובה שהייתי בה: אוו שאלה קשה מאוד. הרבה הופעות... הדבר הכי טוב שקרה לי: אני באמת לא זוכרת
בטח כל מיני... 2008 את השנה פתחתי ב: פיצה ובלונד. השנה אני מבטיח לעצמי לעשות: שינוי. השנה אקדיש יותר זמן: כנראה שלבצפר....מלא בגרויות לצערי. השנה אלך לראות לייב את: שאלה מעולה,אולי סופסוף שלומי שבן השנה אפסיק לעשות: דברים שאני מצטערת עליהם מאוד השנה תהיה בסימן: חיובי,נקווה

Oyster Girl

New member
כואב לי הראש../images/Emo7.gif

2007 השנה הייתה בסימן: טוב אני חושבת, הרבה שינויים רעים וטובים את השנה פתחתי ב: לא זוכרת, זה היה לפני שנה אירוע משמעותי שעבר עלי: הרבה..... האדם שהכי השפיע עלי: קחו ניחוש פרוע ההופעה הכי טובה שהייתי בה: הייתי במלא הופעות השנה, מ ל א. נראה לי שההופעה של חמי בקמלוט 24/5 ובבנימינה 1/11..וגם וגם הייתה הופעה מעולה של איגי וקסמן ב1/2 אם אני לא טועה. הדבר הכי טוב שקרה לי: הבנתי דברים שעדיף שאבין עכשיו ולא יותר מאוחר , כשזה יכאב יותר 2008 את השנה פתחתי ב: בצפר ומשמרת בלחם ארטיזן? השנה אני מבטיח לעצמי לעשות: סרט גמר בנזונה, רשיון, ללמוד גרמנית ואולי במקרה הטוב חו"ל השנה אקדיש יותר זמן: לכל הדברים ששכחתי השנה אלך לראות לייב את: כל האנשים שאני אוהבת? השנה אפסיק לעשות: סמים השנה תהיה בסימן: לא יודעת

Lady In Blues

New member
נו ב'מת!

2007 השנה הייתה בסימן: התבגרות והפקרות. את השנה פתחתי ב: אלכוהול. אירוע משמעותי שעבר עלי: הו, הרבה דברים (חסויים
) האדם שהכי השפיע עלי: אימץ' והדר ובעיקר אנשים גדולים. ההופעה הכי טובה שהייתי בה: חמי רודנר בבארבי
הדבר הכי טוב שקרה לי: ע"ע שאלה ראשונה. 2008 את השנה פתחתי ב: ריגושים. השנה אני מבטיח לעצמי לעשות: יותר ספורט ולקחת (סופסוף) את הלימודים ברצינות! השנה אקדיש יותר זמן: לאנשים שמגיע להם. השנה אלך לראות לייב את: חמי, הקספרים ועוד להקות מנגינות. הופעות ג'אז! השנה אפסיק לעשות: לעשן. (פחחחח, בטח!
) השנה תהיה בסימן: כיף

../images/Emo79.gif

2007 השנה הייתה בסימן: איבוד התמימות?
את השנה פתחתי ב: ממש לא זוכרת... אירוע משמעותי שעבר עלי: כל השנה הייתה מאוד משמעותית ומבגרת. האדם שהכי השפיע עלי: ההופעה הכי טובה שהייתי בה: אחת? מאורכהן ופיטרוט, יוני בלוך. הדבר הכי טוב שקרה לי: התבגרתי? 2008 את השנה פתחתי ב: שינה עמוקה. השנה אני מבטיח לעצמי לעשות: להתקבל לבי"ס שאני רוצה. השנה אקדיש יותר זמן: ללימודים. השנה אלך לראות לייב את: יקיר הפורום כמובן שיחזור, ועוד הרבההרבההרבה השנה אפסיק לעשות: להבריז? השנה תהיה בסימן:

למעלה