Happy Nation

עוגייה

New member
Happy Nation

של Ace of Bace- אומרים שאם מריצים לאט את הקטע בהתחלה של המוזיקת כנסיות אומרים משהו בעברית- משהו עם לגאול את כולם, להציל את כולם וכזה... אגב זה לא שמועות- ידיד שלי סיפר לי שבאחד המועדונים שהוא מכיר יש מכונה שעושה את המוזיקה איטית ואשכרה שומעים את זה... בקיצור השאלה היא- מה הם אומרים שם? אני הבנתי משהו עם "נצא כולם", וזהו בערך... עזרה, בבקשה..?

נכון, והיה כבר שרשור בנושא הזה

אני לא זוכר מה היתה ההחלטה הסופית בשרשור, אבל בכל מקרה המקהלה היא לטינית וניתן אז תרגום מלטינית לעברית לטקסט שהיא שרה, אז אני לא חושב שזה הכיל נימות אנטישימיות כפי שחשדו. אבל מצד שני, אחד מחברי הלהקה, המחומצן, ידוע שהוא היה בעבר הקצת רחוק גלוח ראש, עוד לפני שיצא beautiful life , אבל לא נראה לי שזה השפיע על שאר חברי הלהקה, כפי שהם הצהירו בעצמם.

SMILE 4 NOTHING

New member
אמממ...

אני לא חושבת שזה נכון,אבל כעקרון,זאת הגרסא הרווחת- על כנפי הנשר,בעזרת האל. הייתי כאן לפני כולם. בינתיים אני יהרוג אותכם. הייתי כאן לפני כולם. ובשיר הם אומרים- THE MAN IS DEAD BUT NOT HIS IDEAS (היטלר??...)

עוגייה

New member
תודה רבה רבה רבה רבה

אני ממש מעריכה את זה!!!!!!!!!!!

rshilkrot

New member
בדקתי את זה

כי הנושא של מילים סמויות בשירים, בעיקר עם תוכן אנטישמי ממש מכעיס אותי. (כי זה נסיון לעוות את המחשבה מבלי שהשומע יוכל לסנן) וזה נכון!!! שומעים בשיר "ובנתיים אהרוג אתכם"... אנטישמים חארות נאצים הומואים ACE OF BASE האלה.

למעלה