HAPPY J0Y J0Y

HAPPY J0Y J0Y

ואללה שלושתם יחד..תענוג לראות ולהרגיש ולהריח..והם אצלי שוב פעם ראשונה יחד תחת קורת גג אחת מאז ינואר 2002...אז היתה פעם אחרונה שהם היו יחדיו איתי..והיום שוב. איך שהם מסתדרים נפלא ואיך הם אוהבים אחד את השני ולא זזים בלי אחד מהשני ואפילו חברים משותפים יש להם כך שיוצאים כולם יחד.. והמוזיקה..הבלאגאן שוב חוגג לו בבית..אחלה באלאגאן ואני מתה על זה.. והיום התחלתי ככה סתם לבשל ..מה שממש לבשל לא עשיתי מאז שעזבתי את הארץ..אז הם לקחו תמונה..חחחח..חשבתי לעצמי..ואללה המון זמן עבר... ויום ראשון טיול..וחופשה ארוכה על זמן שהם פה. רועי נרשם לקולג' , והם כל כך מסתכלים על כל צעד שהוא עושה.. וחוץ מזה שאני מאושרת לראותם ככה ...אין יותר מזה. מיכלי שממש ממש מאושרת לראות אותם יחד.

destiny36

New member
תהני מהם ../images/Emo57.gif

וכשהם חוזרים ארצה רק תצרפי לבנות את הכתובות
שמעתי שבנות 36 יכולות גם לצאת עם בני 18-22 חחחחחחחחחחחח

../images/Emo2.gifהיכ שמעת דבר כזה?

שיחכו עוד 10 שנים אז זה לא יהיה חולני..זה יהיה אופנתי..

דיינסטי..חשבתי לרגע שלא תביני

לא התכוונתי באופן אישי חבשתי האם הייתי אני יוצאת עם בן 18-22..ניראה לי, רק לי..פאדופילי..חחחחחחחחחחח...אך שוב אולי בעתיד אהיה דמי מור?

destiny36

New member
אני רק צחקתי

סתם נזכרתי באיזה שרשור .. ואני גם לא שונה מדעתך בנושא

d a n i e l s 5

New member
WOW

מרגש. תהני לך עם השלישייה...תסניפי את הרגעים האלה כמה שיותר. חופשה נעימה שתהיה לכם.

באו עם המון רשימות

בגדי חורף? לפלורידה ביגדי חורף? לא הבנתי הרי הם חיו כאן..יודעים. אז יובלי אמר: אמא אמרת להביא בגדים..זה מה שיש לי. טוב הבנתי..הם רוצים גרדרובה חדשה..הנעלה פומה, אדידס חדשה.. בשמים..קוסמטיקה..ועוד ועוד.. אז התחלנו את מסע הקניות... והם יותר גרועים מבנות..הם מה זה פיקי..שוטטטטטטטטטט יוצאת לקניות שוב.. ומגהצת את הויזה..בשמחה!!!!!

מצוטטת

New member
נו מה ............

חשבת....... הסנפה כזותי תבוא לך בחינם;-D תהני היום ... הכיס בכל מצב יכאב לא? זה פיקי טריקי שכזה.... אחחח אךךךך שמייח רק שיהיה

אמרתי בנים?

כן אחלה נהנית..אז אחד הבנים ביקש החלקה יפאנית..ששה חודשים ומעלה.. טוב..אין ברירה..זו מתנת יום הולדת. אבל כמה ג'ל הוא שם על השיער.. וכמה זמן הם מול הראי? בנים? בשמים קוסמטיקה לפנים..כולל מי פנים להוריד שחורים.. גומיות לשיער מוס לשיער דיאודרנטים כן: הם אוהבים את הפדיקור כאן, למה הויאטנמיות עושות יופי של מסג' בכף הרגל + כסא מהמם..עם מסגים.אז גם פדיקור..פתאם יש להם עור יבש ברגל..חחחחחחחחח... טוב שלא בקשו לק..אחרת כבר הייתי מתעלפת.. והמסע ממשיך..עם המון צחוקים..

יערית

New member
שמחה ומאושרת עבורכם מיכלי../images/Emo24.gif

ראבקקקקקקקקקק הגיע הזמן לאיחוד הזה אני חושבת
תסניפו אחד את השני הרבה,ואולי אולי אולי.... תחשבי על עקירה אלינו בחזרה ללא חשש! שבת מקסימה לכם

תודה יערית..באמת מאושרת

לקח 4 שנים שיהיו איתי יחד קורת גג אחת..כל כך הרבה ארועים ששיבשו את התוכניות...וזו הפעם הראשונה שמשו הלך כמו שרציתי.. אורלנדו מחכה לנו..

my sunshine

New member
../images/Emo57.gif הסנפה כזו, הכי שווה

תהני מהם מיכלי תגהצי, תסיעי, פשוט תהני זה שווה הכל. מקסימים.

Kטלנית

New member
מיכלי איזה כייף לקרוא ../images/Emo24.gif

אז תעשו הרבה הפיינס' פאן ואינג'וי ביחד כייף לקרוא אותך מאושרת כל כך מאושרת ריד מיי ליפטיקס
תעשו חיים מותק... שמחה בשבילך

וואלה, קראתי אותך

והתרגשתי חוזרת לאותה שבת שהבן שלי בא להיות איתנו כל השבת, וההתרגשות, וואייייי כמה התרגשות היתה לי בלב,עם כל ההכנות מסביב. ואותה ההתרגשות גם אצלך. וחושבת, שכל גיהוץ בכרטיס עבורם, מבורך, גם אם יהיה לך קשה אחר כך לעמוד בזה, לפחות את תחייכי ותגידי לעצמך, "זה לבנים שלי" שימשיך לך ככה

למעלה