דרור כפי שזה נראה אתה נהנה לך שם בבקתה בארה"ב... אז תמשיך להנות ותודה שנכנסת לבקר
T talshoosh New member 8/12/06 #18 דרור../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif כפי שזה נראה אתה נהנה לך שם בבקתה בארה"ב... אז תמשיך להנות ותודה שנכנסת לבקר
דרור../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif כפי שזה נראה אתה נהנה לך שם בבקתה בארה"ב... אז תמשיך להנות ותודה שנכנסת לבקר
M mary17 New member 8/12/06 #21 שנקבע ליד פסל החירות../images/Emo8.gif?? נשמע שאתה נהנה וזה הכי חשוב... איך אתה שורד שם? 18- מעלות בכל אופן מקווה שאתה ממצה את החופשה ושתחזרו אלינו בקרוב מה אתה אומר? אולי נתראה ברחובות ניו יורק מבטיחה לא לחשוב שאתה טרוריסט רק טוב.
שנקבע ליד פסל החירות../images/Emo8.gif?? נשמע שאתה נהנה וזה הכי חשוב... איך אתה שורד שם? 18- מעלות בכל אופן מקווה שאתה ממצה את החופשה ושתחזרו אלינו בקרוב מה אתה אומר? אולי נתראה ברחובות ניו יורק מבטיחה לא לחשוב שאתה טרוריסט רק טוב.
ד דנדי פלוצקי New member 8/12/06 #24 דרור../images/Emo99.gif שיהיה לך הפי כריסטמס!!! נראה לי זה יותר אטרקציה מחנוכה...חחח אווו יחי הציוניות!!
דרור../images/Emo99.gif שיהיה לך הפי כריסטמס!!! נראה לי זה יותר אטרקציה מחנוכה...חחח אווו יחי הציוניות!!
מ מאור כהן1 New member 8/12/06 #25 ../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif תודה שאתה זוכר אותנו גם בחופשה שלך. |סוגד| המשך חופשה נעימה
מ מ א י י ק New member 9/12/06 #26 דרור../images/Emo24.gif../images/Emo211.gif איזה כיף שנכנסת תמשיך להנו בחו"ל ושתחזור תבוא לספר דברים הא?
דרור../images/Emo24.gif../images/Emo211.gif איזה כיף שנכנסת תמשיך להנו בחו"ל ושתחזור תבוא לספר דברים הא?
O o r t a l13 New member 10/12/06 #30 ../images/Emo19.gifדרור!../images/Emo24.gif בטח נהנים תודה רבה שכתבת ותהנה שם בבקתה
M mikmikonet New member 11/12/06 #31 דריר ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אתה כזה דרור. איזה כייף זה נשמע לי... הלוואי עלי יום אחד, בקתה קטנה בניו יורק עם מליון חיות ושקט אינסופי תודה על הכל
דריר ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אתה כזה דרור. איזה כייף זה נשמע לי... הלוואי עלי יום אחד, בקתה קטנה בניו יורק עם מליון חיות ושקט אינסופי תודה על הכל
M mikmikonet New member 11/12/06 #32 דריר ../images/Emo6.gif אתם יודעים למה התכוונתי. למרות שזה די מצחיק ששברתי איכשהו את רצף הדרורים עם הסמיילי המאוהב או המחבק
דריר ../images/Emo6.gif אתם יודעים למה התכוונתי. למרות שזה די מצחיק ששברתי איכשהו את רצף הדרורים עם הסמיילי המאוהב או המחבק
ח חנוש1234 New member 11/12/06 #33 דרור../images/Emo99.gif מקורה??? מקווה שתהנה... אני??? חן מקומונה שלך!! שאתה וחבל שאתה לא נכנס גם אלינו ]=
דרור../images/Emo99.gif מקורה??? מקווה שתהנה... אני??? חן מקומונה שלך!! שאתה וחבל שאתה לא נכנס גם אלינו ]=
נ נעה של ה י ם New member 12/12/06 #35 מצחיקים במעריב "לכל מקום שאני הולך, חושבים שאני טרוריסט בגלל המבטא שלי" - זה מה שכותב דרור נובלמן בבלוג שהוא כותב מארצות הברית. אז תחזור.
מצחיקים במעריב "לכל מקום שאני הולך, חושבים שאני טרוריסט בגלל המבטא שלי" - זה מה שכותב דרור נובלמן בבלוג שהוא כותב מארצות הברית. אז תחזור.
ד דנדי פלוצקי New member 12/12/06 #36 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני רוצה את זה אחלה בלוג דרור...